Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

23 de orase europene sunt in top 100 destinatii globale de outsourcing

Marketing Insiders Group aduce in prim plan cele mai noi informatii din aria de externalizare a proceselor de afaceri, reunind cei mai importanti jucatori de BPO odata cu prima editie a evenimentului European BPO Forum, ce va avea loc in Viena Studio 44, in data de 6 iunie 2014.


Bucuresti, 22 mai 2014 - Nearshoring versus Reshoring versus Offshoring, incotro ne indreptam?

Din ce in ce mai multe companii fac nearshoring in Europa. Conform studiilor realizate de AlixPartners, primele trei motive pentru a opta pentru nearshoring sunt: costurile de transport 37%, viteza de penetrare a pietei 31% si costurile de gestiune 26%.

Dinamica BPO se accelereaza, tendinta care trebuie sa se regaseasca si in agendele marilor provideri din Europe. 23 de orase din regiuni europene sunt in top 100 destinatii globale de outsourcing. (Sursa: Tholons – 2013 Top 100 Outsourcing Destinations).

Mediul global de externalizare a proceselor de afaceri este in continua schimbare. Piata europeana are din ce in ce mai multa nevoie de directii concrete de nisa. Pornind de la aceste premise s-a conceput prima editie a evenimentului de top European BPO Forum – “The Customer Relationship Cycle”.  Acest forum international a fost gandit de Marketing Insiders Group drept o punte strategica, un punct de contact accesibil tuturor companiilor europene care investesc in externalizarea strategica a proceselor de business (furnizori si beneficiari), chiar in inima Europei.

Conferinta de nisa va avea loc in data de 6 iunie 2014 la Viena (Studio 44) si are urmatoarele obiective principale: crearea de oportunitati pentru parteneriate profitabile, recunoasterea excelentei operationale, formarea unui centru de schimb de know-how din zona de BPO si maximizarea perspectivelor multiculturale.

Conferinta se concentreaza pe trei arii importante: procese, tehnologie si oameni, si se bucura de audienta din multiple tari: Germania, Belgia, Turcia, Cehia, Luxembourg, Austria, Romania, Franta, UK, Polonia, Rusia, Italia.

Printre subiectele abordate se numara: Nearshoring vs. Reshoring vs. Offshoring, Cadru legislativ si Standarde Europene Actuale – EN 15838, Solutii de optimizare a fortei de munca, Servicii Globale de Business versus Shared Service Center (SSC), Piete aflate in plina dezvoltare: statistici si tendinte privind solutiile de tip ERP, Standardizarea Globala a Proceselor: Managementul Schimbarii, Locul de munca digital si outsourcing-ul domestic,  Customer Care prin social media, Strategii de negociere si Relationship Management, Directii de optimizare financiara, Branding si CSR intr-o structura corporate de BPO,  Parteneriate Strategice de Business: bune practici.

Aceasta initiativa de business este adresata reprezentantilor de top si middle management direct interesati de “mecanica” si viitorul sectorului de “business process outsourcing”. Iata cateva coordonate ale profilului participantilor: manageri, profesionisti in domeniul operatiunilor, resurse umane, finante, achizitii publice, juridic, administrativ, IT, manufactura, logistica si functii conexe de business, antreprenori si consilieri. Industriile targetate: banking, finante, asigurari, imobiliare, retail, IT & C, utilitati, consultanta, productie, auto etc.

Printre speakerii acestei editii se numara experti de varf, precum: Vincent Vanden Bossche - General Manager, Call Communications.eu, Richard Kenny - EMEA Marketing Manager, Plantronics, Krzysztof Gawecki - Lead Auditor, SGS, Stefan Arzner - International HR Manager, Raiffeisen Bank International AG, Mihaela Apostoleanu - Support Sales si Business Operations Director, Oracle, Stefan Jung - Senior Account Executive, Aspect Software GmbH, Elcin Yazan - International Business Development, Turkcell Global Bilgi si Marcela Stoica - Senior Management Skills Developer Customer Service School.

“Asistam la cresterea Europei de Est in aria de BPO. European BPO Forum reuneste deopotriva furnizori si beneficiari, axandu-se pe nevoi specifice si pe solutii customizate pentru toti jucatorii implicate. Obiectivul nostru este sa construim o punte europeana strategica, un centru autentic de know-how cu focus BPO. Aceasta platforma de business asigura un teren fertil pentru dezvoltarea parteneriatelor si pentru schimbul de idei si tactici cu cei mai reputati profesionisti din domeniu”, declara Madalina Vilau - Managing Partner, Marketing Insiders Group.

European BPO Forum 2014 este posibil cu sprijinul Competence Call CenterStart Sponsor. De asemenea, conferinta beneficiaza de expunerea media si de suportul strategic al Contact Management Magazine Elvetia si Contact Center Magazine Romania.

Printre partenerii acestei prime editii se numara si: Aspect Software, Turkcell si SGS.

Pentru mai multe informatii privind conditiile de participare si oportunitatile de sponsorizare ne puteti contacta telefonic: +40 733 060 010 sau prin e-mail: oana.olteanu@market-insiders.com.

Agenda completa a evenimentului si alte informatii sunt disponibile online:  http://www.conference-arena.com/european-bpo-forum.

Despre M.I.G.

Marketing de exceptie din 2004.

Descoperiti o noua generatie de business! Marketing Insiders Group se aseamana cu usurinta cu un MIG: putere, viteza, inaltimi, independenta, impact.  Am reunit experti de top din aria de marketing, traineri, consultanti si specialisti, toti sub acelasi acoperis, acela al viziunii care deschide orizonturi ambitioase de business.  Cuvinte si cifre: peste 50 de branduri internationale in portofoliu; peste 100 de conferinte de business de nisa:  www.conference-arena.com;  competente ATL, BTL si TTL; membri al juriului Stevie Awards (categoria Sales & Customer Service) de mai bine de 5 ani.


CONTACT
OANA OLTEANU


Brand Communication Manager


Telefon: +40 733 060 010 l E-mail: oana.olteanu@market-insiders.com l Web: www.conference-arena.com

Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016