Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oameni cu inimi de otel la conferintele Successful Me 2 @ Impact Hub Bucuresti

Tags: impact hub bucuresti, successful me 2, vladimir oane, mihai sfrijan, king romania candy crush saga

Ieri seara, la Impact Hub, in cadrul seriei de conferinte Successful Me 2 organizate de Forbes Romania, am avut prilejul a de cunoaste si de a asculta povestile de succes ale unor oameni care, pana la varsta de 30 de ani, au reusit sa construiasca afaceri care ne lasa azi muti de uimire si admiratie.


Vladimir Oane, co-fondator UberVu, a povestit, printre altele, cum compania a fost vanduta catre HootSuite si cum aceasta e una dintre tranzactiile majore in domeniul IT. Succesul pe piata din Romania se invarte in jurul a catorva oameni, iar Vladimir e unul dintre cei care au demonstrat, din nou, ca in acest segment succesul urias la nivel international si cifrele de afaceri de ordinul sutelor de milioane de dolari nu tin cont de tara in care te nasti.

Bogdan Putinica, vicepresedinte senior in cadrul Enea Romania si-a povestit intregul parcurs si a fost si cel care a accentuat greul pe care il intampinam in viata de antreprenor. Daca vrei si succes, si confort, trebuie sa stii ca, cel putin in primii ani, nu le poti avea pe amandoua si ca fara munca multa nu reusesti, acestea fiind unele dintre sfaturile pe care ar trebui sa le retinem inainte de a porni la drum.

Mihai Sfrijan, CEO King Romania, creatorul Candy Crush Saga a vorbit despre cum o echipa devine responsabila atunci cand i se ofera libertate, despre cum oamenii sunt motivati atunci cand au putere de decizie si despre cum se responsabilizeaza singuri in momentul in care inteleg ca ei sunt cei care lucreaza la proiectul respectiv si ca succesul depinde de ei.

A fost o experienta pe care as recomada-o oricand tuturor celor care nu stiu in ce directie vor sa o ia, celor care stiu pe ce drum vor sa mearga, dar se tem sa faca primul pas, celor care sunt deja pe acest drum, dar vor sa acumuleze mai multe cunostinte si celor care vor doar sa fie inspirati si sa inteleaga in ce mod poate functiona realitatea atunci cand ne propunem sa razbatem dincolo de obstacole.

Eu cred ca oamenii acestia sunt oameni cu inimi de otel. Nu ma simt atat de puternica in prezent, dar privindu-i mi-am dorit sa fiu ca ei. Sa ajung sa stau in fata unui grup de oameni intr-o buna zi si sa le spun ca se poate si ca greutatile pot fi depasite prin multa munca si sacrificii. Si ca desi acele sacrificii vor parea prea mari, sa le spun ca rasplata ii va face sa uite totul.

As vrea sa le mai spun insa si ca se poate sa parcurgi si un traseu mai bland cu tine si ca asta poate tine de un destin numai al tau, poate ca nu va trebui sa muncesti la fel de mult, ci doar sa fii foarte dedicat, responsabil si disciplinat.

In ambele situatii, stiu insa ca aceste trasee au in comun aceeasi dorinta a unui om de a-si urma visul sau de a asculta de acea voce sau nemultumire launtrica prin care isi da seama ca ceva trebuie schimbat, rezvolvat sau creat.




Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016