Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 dolari pe luna ca sa stam pe Facebook

Tags: facebook, 1 noiembrie, taxa, cnn, taxa lunara, costuri

In sfarsit, o veste pe care multi oameni care nu se pot desprinde de Facebook o asteptau! O taxa lunara pentru folosirea contului i-ar ajuta astfel, in sfarsit, pe utilizatorii patimasi sa paraseasca reteaua de socializare. Sau, dimpotriva, ar fi acestia dispusi sa plateasca cei 3 dolari pentru a-si putea pastra contul si pentru a socializa in continuare?

Incepand cu luna noiembrie, Facebook va incepe sa isi taxeze utilizatorii cu 3 dolari pe luna, aceasta este stirea transmisa de National Report pe care au preluat-o mai multe site-uri de stiri. Cu toate acestea, trebuie stiut ca National Report e un site bazat pe satira astfel ca e putin probabil ca acest zvon sa fie unul adevarat.

Acelasi site a anuntat astfel ca de la 1 noiembrie Facebook va percepe 2,99 dolari pentru fiecare utilizator pentru a face fata costurilor in crestere. Mai mult, site-ul a mentionat in articol ca acest anunt a fost facut in cadrul unui interviu dintre CNN si purtatorul de cuvant al companiei fondatoare Facebook, Paul Horner.

In cadrul interviului s-ar fi discutat astfel si noua taxa lunara. Cu toate acestea, pe CNN nu poate fi gasita in acest moment nicio stire oficiala referitoare la aceasta posibila taxa de 2,99 dolari pe luna. Mai mult, s-ar parea ca Paul Horner e un nume pe care National Report il foloseste in mai multe articole, acesta fiind inca un indiciu al faptului ca stirea e una falsa.

In acelasi articol, National Report precizeaza ca in contextul ecoomic actual, reclamele Facebook nu sunt pe cat de profitabile pe care planificase compania, precizand ca sunt atat de multe poze cu pisici pe Facebook, iar costurile cresc, astfel ca ei nu mai pot tine pasul cu aceste cheltuieli.

Cu toate acestea, desi stim ca, cel mai probabil, e doar o stire inventata de National Report, nu putem sa nu ne gandim cum am reactiona daca stirea ar fi adevarata. Voi ati fi dispusi sa platiti 3 dolari pe luna ca sa stati pe Facebook?
Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016