Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 sfaturi ca sa ai mereu angajati motivati!

Tags: angajati motivati, motivare angajati, motivarea angajatilor

Motivarea angajatilor reprezinta unul dintre cele mai mari eforturi pentru noi antreprenorii si profesionistii in HR. Este esential sa avem mereu angajati la nivel maxim de motivare si entuziasm, aceste doua aspecte ramanand vitale pentru orice afacere care tinde catre profit de lunga durata.
Iata si cele 3 sfaturi de care sa tineti cont pentru a avea mereu angajati motivati:

1. Recrutati-i in mod atent.
In momentul in care avem angajati nepotriviti pentru pozitia pe care o ocupa, este foarte dificil sa ii motivam sa progreseze si asta pentru un motiv foarte simplu. Tot ceea ce facem este sa le propunem un drum care nu se potriveste cu propria lor tinta in viata profesionala.

2. Le oferim salarii de top si bonusuri in functie de performanta. Orice s-ar spune in media, in publicatiile de afaceri si de catre diversi experti in mediul business, banii motiveaza intotdeauna. Sa ne imaginam un angajat caruia i se strange mana de catre sef si unul care primeste, la finalul lunii, un plic cu un bonus salarial substantial.

Cu alte cuvinte, bonusurile salariale nu vor fi inlocuite niciodata de strangeri ferme de mana, de batai pe spate, de locuri pe tabla cu omul lunii si alte mici atentii.

3. Le oferim sanse reale de dezvoltare. O afacere care sta in loc este una care nu va aduce profit niciodata. Si asta pentru ca stagnarea duce la esec. Propunerea noastra este sa aveti mereu ceva nou pregatit pentru angajatii vostri. Trimiteti-i la un seminar, la conferinte. Oferiti-le un abonament la o publicatie din domeniul lor de referinta. Faceti-le cadou carti care sa ii ajute sa se perfectioneze si sa se supraspecializeze pe domeniul lor si nu numai. Dezvoltarea profesionala poate lua diverse forme si toate converg catre mai mult profit pentru companiile voastre.


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016