Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 tehnici testate care iti aduc angajatul potrivit

Tags: management si marketing, interviu, candidat, alegerea candidatului

Nu e intotdeauna usor sa gasesti omul potrivit in echipa ta. Dincolo de motivatie, exista nenumarati alti factori pe care trebuie sa ii ai in vedere atunci cand doresti sa faci angajari si sa iti maresti echipa.


Iata cateva modalitati prin care iti poti da seama ce fel de persoana s-ar putea alatura echipei si in ce masura ar putea veni cu idei noi si forte proaspete.

1. Provoaca-i inainte sa-i saluti.

Nu toata lumea trebuie sa ajunga din prima la interviu. Supune-i unui test pe care sa il rezolve online. Poate fi sub forma unei aplicatii sau a unui test scris in functie de specificul companiei tale. Iti vei face o idee destul de corecta cu privire la cei care vor veni in cele din urma la interviu.

2. Suprinde-i cu intrebari neobisnuite.

Intrebarile standard vor primi raspunsuri standard. Ia-i pe nepregatite si pune intrebari la care stii ca vei primi fie un raspuns inteligent care sa te ajute in alegerea candidatului final, fie un raspuns care iti va arata ca nu ai in fata ta omul potrivit pentru jobul pus la bataie.

3. Joaca-te.

Creativitatea e cel mai bun mod de a sparge tiparele si de a aduce un suflu nou in tot ceea ce faci. Joaca un joc (mini-golf e numai un exemplu) impreuna cu acei candidati pe care consideri ca i-ai putea angaja. Vei vedea de indeaproape cum reactioneaza in anumite situatii si vei sti daca te vei bucura de un viitor coleg sau partener de afaceri.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016