Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 schimbari in birou pentru o productivitate maxima

Tags: management si marketing, locul de munca, salariati, medicina muncii, spatiul de lucru

Productivitatea la birou poate sa atinga niste cote mai scazute atunci cand factorii perturbatori se inmultesc sau persista. De fiecare data, trebuie sa ne asiguram ca mediul de lucru este unul placut si ca eficientizarea muncii nu este intrerupta de unele aspecte care duc la rezultate mult mai slabe pe termen lung.

Astfel, trebuie sa avem grija ca angajatii sa isi poata efectua munca in conditii optime, asigurandu-ne totodata ca modificarile pe care le facem nu se opresc numai la inaltimea potrivita a meselor sau a scaunelor.

Iata cinci lucruri pe care trebuie sa le facem pentru un mediu de lucru mai mult decat placut si pentru o eficienta crescuta a muncii:

1. Instalati un filtru de apa care sa furnizeze atat apa rece, cat si apa fierbinte. Accesul usor la o sursa de apa ii va incuraja pe angajati sa se mentina hidratati, evitand astfel durerile de cap frecvente care apar din cauza deshidratarii. De asemenea, biroul trebuie sa ofere posibilitatea de preparare a ceaiurilor si cafelelor.

2. Implicati-i pe toti cei din birou intr-un program de detoxifiere stabilit de un specialist in nutritie si aprobat de medicul de medicina muncii pentru salariati.  In felul acesta, vom oferi un inceput nou pentru multi dintre cei care se simt lipsiti de energie, fara chef de munca si cu un deficit de atentie.

3.Oferiti alternative sanatoase la masa de pranz si organizati diferite evenimente pentru angajati. Oferiti ocazional cate un pranz gratuit si aveti grija ca intotdeauna sa existe optiuni sanatoase in meniu. Chiar daca nu toti salariatii vor opta pentru respectivele alternative, cei mai multi vor aprecia ca au posibilitatea de a alege.

4. Furnizati sedinte gratuite de gimnastica sau posibilitatea ca angajatii sa se destinda la locul de munca prin exercitii fizice. In cazul in care nu exista o sala de sport la locul de munca, oferiti acestora ocazia de a participa la unele sedinte in unele zile (de exemplu, in zilele de luni sau vineri, cu o ora inainte de terminarea programului).

5. Incurajati-va angajatii si asigurati-va ca moralul general nu e unul scazut. Incercati sa mentineti o atmosfera pozitiva fiindca sanatatea mentala se va reflecta si asupra rezultatelor pe care salariatii le au la locul de munca.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016