Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 actiuni eco prin care poti economisi banii companiei tale

Tags: telefoane mobile, becuri economice, apa plata

Pentru ca cei mai multi oameni intampina zilnic dificultati din cauza lipsei banilor si abia reusesc sa isi plateasca atat chiria, cat si utilitatile, voi prezenta cateva sfaturi care sa le faca viata mai usoara.
Cauti modalitati de a fi eco la preturi foarte mici? Cei de la Green Business Bureau iti ofera urmatoarele sfaturi:

1. Foloseste un audit energetic

Aceasta modalitate poate duce la economisirea de pana la 170 de dolari pentru fiecare angajat. Prin intermediul acestui mod eco de a economisi bani vei putea salva atat energie, echipamente de birou, cat si procedee de munca.

2. Ai grija la temperatura

Pentru a economisi de la 25 de dolari in timpul iernilor grele, pana la 41 de dolari in timpul verilor toride trebuie sa ai grija la temperatura pe care o setezi pentru angajatii care lucreaza in compania ta. Sfatul celor de la Green Business Bureau este sa setezi temperatura la 28 de grade in loc de 32 in tipul iernii si la 34 de grade in loc de 28 in timpul verii.

3. Ofera-le calculatoarelor o pauza

Doar daca iti setezi calculatorul pe profilul Hibernare vei putea economisi atat energie cat si bani. Mai mult decat atat, daca lasi calculatorul inchis pentru o perioada de timp care oscileaza intre cinci si 20 de minute poti economisi o suma de bani cuprinsa intre 45 si 178 de dolari.

4. Schimba becurile

Inlocuieste becurile vechi cu cele economice, astfel vei putea economisi bani folosind becuri care dureaza de 10 ori mai mult decat cele obisnuite si folosesc cu 75% mai putina energie decat acestea.

5. Ai grija de unde bei apa

Inca mai cumperi sticle de apa plata? Renunta la acest obicei si cumpara aparate proiectate special pentru a economisi. De asemenea, poti inlocui paharele de hartie cu canile de ceramica. Cu ajutorul acestei metode poti economisi de la 75 pana la 409 dolari.

6. Foloseste mai putina hartie

Redu cantitatea de hartie pe care o folosesti la birou cu un procent de pana la 50%. De asemenea, incearca sa printezi cu atentie pentru a incerca sa nu mai irosesti hartia. Doar reducand cosumabilele poti economisi pana la 300 de dolari pentru fiecare angajat.

7. Recicleaza vechile telefoane mobile

Economiseste pana la 70 de dolari  pentru fiecare angajat prin simpla  reciclare a telefoanelor vechi, devenite deja piese de muzeu de cand cu apartia smartphone-urilor.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016