Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla cum poti schimba viitorul financiar al afacerii tale

Tags: dezvoltarea unei companii, stabilirea unui plan, extinderea afacerii

Pentru a incepe un an nou asa cum se cuvine trebuie sa iti asiguri atat tie, cat si companiei pe care o detii, un viitor financiar cat mai stralucit.
Asa cum ai grija de tine si de sanatatea ta, acelasi lucru trebuie sa il faci si cu afacerea pe care o conduci.
Iata cinci lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a asigura viitorul financiar al afacerii tale in anul 2013:
 
1. Analizeaza tot ceea ce ai facut in anul 2012
 
Trebuie sa stii tot ce a mers si ce nu. Cea mai importanta lectie pe care o inveti in viata este cea pe care o inveti pentru a doua oara. Care a fost lectia pe care ai invatat-o in urma anului trecut? Vei putea sa iti faci un viitor cat mai bun doar daca poti constientiza lucrurile pe care le-ai facut mai putin bine in trecut.
 
2. Stabileste un plan
 
Pentru inceput trebuie sa iti organizezi foarte bine echipa si sa alegeti impreuna care sunt responsabilitatile fiecaruia. Incercati sa realizati impreuna o lista cu scopurile pe care compania ta si le-a propus anul acesta. De asemenea, pune la punct si un plan pentru bugetul pe care ai de gand sa il investesti anul acesta.
 
3. Asigura-te ca echipa ta este intreaga
 
In cazul in care consideri ca echipei tale ii lipseste un membru ai face bine sa te grabesti cu angajarile. In echipa ta trebuie sa ai oameni de incredere, la fel de motivati precum si tu esti. Incearca sa pastrezi o relatie cat mai buna cu echipa ta, deoarece daca tu ii ajuti, acestia la randul lor te vor ajuta pe tine, in ceea ce priveste compania.
 
4. Analizeaza competitorii
 
Pentru a-ti asigura un viitor financiar cat mai bun trebuie sa iti cunosti foarte bine "dusmanii". Afla tot ceea ce poti despre competitorii companiei tale si incearca sa faci lucrurile mai bine decat reusesc acestia. Mai mult decat atat, prin intermediul retelelor de socializare poti afla foarte multe lucruri, atat despre produsele, cat si despre serciviile pe care cei cu care esti in competitie le promoveaza.
 
5. Dezvolta-ti compania
 
Anul 2013 se anunta a fi un an foarte bune pentru cei ce intentioneaza sa isi extinda afacerile. Alege sa iti maresti compania, dar si echipa cu care lucrezi, astfel incat sa eviti orice problema pe care ai putea sa o intampini in cazul in care angajatii tai nu mai fac fata presiunii. Pentru a-ti asigura succesul poti incheia parteneriate in urma carora, atat compania ta, cat si compania cu care lucrezi sa aiba de castigat.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016