Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple a vandut 6 milioane de ceasuri in ultimele trei luni din an

Vanzarile anuntate de Apple pentru ultimul sfert din anul trecut sunt considerate de catre unii analisti ai pietei ca vanzari record. Opiniile acestora sunt intarite de procentul de vanzari anuntat de Apple, fapt care ar insemna ca in domeniul ceasurilor de mana, Apple ar detine, raportandu-ne strict la cifrele si la perioada anuntata, 80% din piata.
Procentul este estimat de The Verge care a anuntat recent ca recordul anuntat de Apple a insemnat totodata si castiguri de 2,6 miliarde de dolari.

"In afara de imbunatatirile aduse mecanismelor si software-ului pentru noile modele, Apple a reusit mai ales unui marketing accelerat si a realinierii politicii de preturi". In opinia analistului Jason Low, citat de The Verge, acestea ar fi componente esentiale ale succesului inregistrat de Apple. Acestea au ajutat astfel ca ceasurile Apple sa ajunga la o audienta mai mare, iar segmentul de public atins a fost, asa cum o arata vanzarile, cucerit.

Totodata, in opinia aceluiasi consultant, alte aspecte care au facut ca ceasurile Apple sa devina nu doar mai accesibile, ci si mai relevante, sunt reprezentate si de pretul mai mic si de mesajul mai bine indreptat catre piata.

Potrivit companiei, in perioada sarbatorilor cererea a fost atat de mare incat nu i-au putut face fata. In total, de-a lungul anului trecut, se estimeaza ca Apple a vandut nu mai putin de 11,9 milioane de ceasuri.

Asta face ca Apple sa urce pe piata de ceasuri inteligente si sa ajunga in top. Celelalte doua companii de pe piata au fost Fitbit si Samsung, cu procente din piata de 17, respectiv 15%.
 
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016