Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune sfaturi de la cei mai mari antreprenori

Tags: planificare si strategie, luarea deciziilor, echipa invingatoare, sfaturi antreprenori

Te gandesti sa iti deschizi o afacere sau tocmai ti-ai construit propria companie si nu stii incotro sa o apuci? Cei mai buni antreprenori ti-au oferit cateva sfaturi care sa te ajute sa dezvolti strategia de afaceri a companiei tale, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate.
Iata cateva dintre cele mai importante sfaturi oferite de antreprenorii din San Diego, Toronto, San Juan, Boston, China, San Francisco:

1. Planificare&strategie
 
Concentreaza-te pe modul in care utilizatorii sau clientii iti percep impactul sau strategia de marketing pe care o adopti. Succesul de pornire nu consta in produsele, tehnologia sau managementul aplicat de tine. Consta de fapt in alegerea pietei perfecte, la momentul potrivit si abia apoi in calitatea produselor, a tehnologiei si managementului. Atat in viata, cat si in antreprenoriat, timpul inseamna totul.
 
2. Gestionarea si luarea deciziilor
 
Nu confunda niciodata activitatea cu progresul, iar daca nu esti de acord cu unele reguli, pur si simplu schimba-le. Concentreaza-te. Asta este destul de usor de spus, noroc ca  acum putem rezolva problemele de oriunde ne aflam datorita dezvoltarii tehnologiei. Trebuie sa stii insa ca daca vei face asta, eforturile tale vor fi diluate si nu vor avea chiar rezultatele dorite.
 
3. Mentorat, antrenament&suport

Cel mai important sfat pe care marii antreprenori il ofera celor care si-au deschis prima companie este: Primiti multe sfaturi. Este ideal sa fiti inconjurati de antrenori buni si de o retea mare de cunostinte. Sa nu va fie teama sa puneti o multime de intrebari, iar cel mai important este sa fiti dispusi sa platiti pentru a primi sfaturi bune.
 
4. Formeaza-ti o echipa invingatoare
 
Cauta intotdeauna oameni mai inteligenti decat tine si alege sa-ti petreci timpul in compania persoanelor care te pot determina sa te schimbi si care te pot inspira. Atunci cand vrei sa angajezi un avocat, o agentie de marketing sau de PR, un contabil, cauta persoane individuale sau firme care sa te asigure ca afacerea ta va fi o prioritate. Nici sa nu te gandesti sa lucrezi cu firme foarte importante, deoarece micuta ta afacere nu va reprezenta interes pentru ele.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016