Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Clujul devine pe 17 noiembrie locul ideal pentru a discuta despre inovatie si investitii in IT, proprietate intelectuala pentru software, copyright, licente, drepturi de autor

Tags: conferinta pria it, intellectual property cluj napoca, drepturi de autor, 17 noiembrie 2016

PRIAevents, organizeaza conferinta PRIA IT&C and Intellectual Property Cluj- Napoca- cel mai complet eveniment din Romania dedicat proprietatii intelectuale pentru sectorul IT&C, in 17 noiembrie 2016, incepand cu ora 9,30 la hotel Opera Plaza, sala Cristal, in Cluj-Napoca.
Peste 150 de specialisti, manageri, lideri si reprezentanti ai companiilor de IT isi dau intalnire la conferinta PRIA IT&C Intellectual Property Cluj-Napoca, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente de inovatie, tehnologie digitala si protectie IT&C din regiune. Astfel va deveni cadrul ideal pentru a impartasi cele mai noi tendinte din domeniu si de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C, Clujul fiind unul dintre cele mai importante centre economice si culturale din Romania care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani pe partea de IT&C si nu numai.

Traim intr-o era digitala, o era a informatiei care este caracterizata prin trecerea de la revolutia industriala la revolutia digitala.  in zilele noastre, industria digitalizata  creeaza o economie globala digitalizata, high-tech, care influenteaza viata noastra de zi cu zi, modul de a invata, de a lucra, modul de alua decizii, de a ne verifica sanatatea, de a face investitii si tranzactii, simplificand de multe ori procesele si chiar scazand costurile pentru producatori, dar si pentru cumparatori. Sectoare precum sanatatea, educatia, industria, telecomunicatiile, bancile si finantele, agricultura si mediul, cosntructiile si imobiliarele, energia si multe altele sunt dezvoltate prin intermediul digitalizarii.

Investitile facute in intreaga lume in tehnologie si inovatie sunt uriase, iar in Romania sectorul IT este printre cele mai dezvoltate si mai atractive pentru gigantii IT si pentru antreprenori, iar acestia sunt extrem de atenti la protectia investitiilor prin proprietate intelectuala - drepturi de autor, brevete si inventii, inregistrare marci si design.

In Romania, antreprenoriatul in industria IT&C ocupa un loc extrem de important. Din ce in ce mai multi investesc in software, aplicatii, antiviruti si altele.  

De aceea, proprietatea intelectuala este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situatia economica, sociala si culturala a unei tari si pentru protejarea investitiilor in tehnologie. Cercetarea si inovarea, o componenta strategica pentru dezvoltarea economica si pentru progresul umanitatii este strans legata de domeniul proprietatii intelectuale.

Vrei sa afli cum iti protejezi investitiile prin intermediul proprietatii intelectuale? Atunci nu vrei sa ratezi acest eveniment pentru ca noutatile si studiile de caz prezentate in cadrul PRIA IT&C Intellectual Property vor fi de folos pentru activitatea companiei tale.

PRIA IT&C Intellectual Property este de interes pentru manageri din companiile din sectorul IT&C din Romania, atat antreprenori, dar si reprezentanti ai companiilor multinationale, pentru directorii juridici si consultantii juridici din cadrul companiilor private si de stat din Romania, pentru judecatori, procurori si reprezentanti ai mediului universitar, ai autoritatilor si a presei de specialitate.

La conferinta PRIA IT&C Intellectual Property lectori invitati sunt: Anca DEACONU  -  Director Directia Brevete Inventie, OSIM; Cristian POPESCU  - Partener, Popovici Nitu, Stoica si Asociatii; Teodor BLIDARUS - Presedinte, ANIS; Voicu OPREAN - CEO, ARIES Transilvania; Catalin CEORT - Procuror sef serviciu,  Ministerul Public, Serviciul de coordonare  a activitatii Ministerului Public in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala; Emilia BOTEZAN - Departamentul de Afaceri Internationale si Investitii Straine, Primaria Municipiului Cluj-Napoca; Anca POPESCU - Sef Serviciu Electricitate-Fizica, OSIM; Daniel HOMORODEAN - CEO, Arxia / Memmbru in Consiliul Director al Cluj IT Cluster si un reprezentant al Ministrului Comunicatiilor si Pentru Societatea Informationala.

Printre temele abordate in cadrul conferintei se vor regasi: Contextul investitional in sectorul IT&C din Romania, protectia prin proprietatea intelectuala: drepturi de autor, patente si design, OSIM-strategia dezvoltarii protectiei proprietatii industriale in Romania, Concurenta si Proprietatea Intelectuala, licentele si drepturile de autor, obtinerea unui brevet sau depunerea unei cereri de brevet, provocarile pentru programele open source, legislatia Europeana si nationala privind proprietatea intelectuala, protectia programelor de calculator - legislatia actuala si provocari, aspecte privind reglementarea, transferul de tehnologie, concurenta neloiala, drepturile si obligatiile, termeni si conditii pentru licente pentru software, achizitii publice de software si cadrul legislativ actual.

Conferintele PRIAevents aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass - mediei. Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscuta pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIA IT&C Intellectual Property se desfasoara sub egida OSIM, iar partener principal al evenimentului este casa de avocatura Popovici, Nitu, Stoica&Asociatii.

De asemenea, parteneri ai evenimentului sunt ANIS, Camera de Comert Romano-Germana, Camera de Comert Romano- Olandza, Camera de Comert Romano-Britanica si Camera de Comert Romania-Israel.

Parteneri media sunt Agerpres, Realitatea TV Cluj, Realitatea FM Cluj, Ziua Cluj, Transilvania Business, Nine O’clock, 9AM, MarketingPortal.ro si Manager.ro

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA IT&C Intellectual Property si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe http://priaevents.ro/pria-itc-and-intellectual-property-cluj-napoca/    

Despre PRIAevents

PRIAevents - expertii tai in evenimente! Noi aducem informatii de ultima ora si trend-uri in business prin intermediul conferintelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va gasi cele mai bune metode pentru a va garanta ROI si pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinti teme, aducem cei mai importanti speakeri, reunim in audienta participanti care corespund cu target-ul tau.

Fie ca doresti ca evenimentul sa aiba loc in Bucuresti sau in alte orase din tara, PRIAevents se focuseaza pe audiente B2B sau B2C. Expertii nostri in evenimente vor sti sa va sfatuiasca si sa va propuna cel mai inovativ si cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livram traininguri pentru diverse sectoare de business atat intr-o sala de conferinte cat si online.

Daca vrei sa organizezi o gala, o conferinta, un training, o competitie sportiva, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poti apela cu cea mai mare incredere la expertii nostri. Experienta, abilitatile, viziunea creativa si orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califica a fi alegerea potrivita pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:
raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.


 
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016