Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CreativeMornings in Bucuresti. Unul dintre cele mai noi ateliere in 2014

Tags: creativemornings, bucuresti, prezentari, creativitate, creative mornings, comunitate

Indiferent de ceea ce facem, trebuie sa fim conectati, iar a fi conectat nu inseamna doar sa fii la curent cu ceea ce se intampla in lume prin intermediul retelelor sociale. Inseamna sa fim parte dintr-o comunitate care are obiective comune cu ale noastre.


Acea comunitate ne reprezinta, iar membrii acestei comunitati ne sprijina ideile, ne ajuta sa le dezbatem si sa rezolvam unele dintre probleme si ne inspira sa facem mai departe ceea ce facem. Oricat de eficient am functiona pe cont propriu, a fi parte dintr-o astfel de comunitate e intotdeauna o idee care ne ajuta sa ne perfectionam.

Creative Mornings e o comunitate internationala, cu intalniri in nenumarate orase din lume si cu un numar semnificativ de participanti. Lunar au loc intalniri matinale in cadrul carora au loc prezentari pe diferite teme.

De la demararea acestui proiect si pana in prezent au fost abordate urmatoarele teme: arta si tehnologie, fericire, bani, reciclare, viitor, mers invers, mancare, spatiu, urbanism, conectare, a face, copilarie, a fi rebel.

Comunitatea Creative Mornings din Bucuresti a avut loc prima intalnire in luna ianuarie, cea de-a doua fiind programata spre sfarsitul lunii februarie.

Site-ul ofera in prezent peste 870 de prezentari care ne pot inspira si din care putem invata foarte multe. In functie de tema abordata, putem gasi ceea ce ne intereseaza mult mai usor.



In plus, separat, sunt redate mai multe citate ale celor care au facut prezentari de-a lungul timpului. Am ales doar cateva dintre ele, pe celelelalte le puteti gasi pe pagina CreativeMornings.

Justin Lyon, Los Angeles: "Totul se rezuma la oamenii pe care ii cunosti, la comunitatea pe care o construiesti in jurul tau si la relatiile pe care le mentii langa tine. Asta conteaza in viata".

Meghan Throckmorton, Denver: "Data viitoare cand ramai blocat din cauza unei probleme care presupune creativitate, intreaba copilul de sapte ani din tine si vezi ce raspuns primesti..."

Joe Stewart, Los Angeles: "Inspiratia e diferenta dintre succes si esesc si diferenta dintre fericire si teama".

Terry McManus, Cinicinnati: "Ofera speranta cand nimeni nu o cauta".

Karyn Lu, Atlanta: "Jocul se afla la baza creativitatii si a inovatiei.

Richard Beohmcke, New York: "Ceea ce cream, ne creeaza".

Karyn Lu, Atlanta: "Daca vrei sa se intample ceva distractiv si minunat, trebuie sa-l faci sa se intample".

Sheila Scarborough, Austin: "Oamenii curajosi stiu ce trebuie sa fie facut si nu se opresc si nu pleaca pana nu e gata".

Bri Emery, Los Angeles: "Colaborarea e cheia".



Foto.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016