Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce unii antreprenori vor fi intotdeauna cu un pas inainte

Tags: management si marketing, antreprenori de succes, dezvoltarea afacerii, expert

Aceeasi afacere, cu sanse egale de reusita, poate porni in directii diferite in functie de cel care o gestioneaza. Nu toti antreprenorii reusesc sa faca fata cu brio incercarilor la care ii supune orice afacere. Fie ca vorbim de abilitati antreprenoriale, fie ca avem in vedere rezistenta la stres si determinarea, calitatile unui antreprenor sunt cele care hotarasc, in definitiv, soarta unei afaceri.
Iata cateva astfel de trasaturi care vor face intotdeauna diferenta intre un antreprenor de succes si un antreprenor care va renunta inainte ca afacerea sa aiba succes:

1. Dorinta de a deveni expert.

Un antreprenor hotarat sa aiba succes nu va da inapoi in fata provocarilor, ba chiar va cauta noi astfel de conditii la fiecare pas. A patrunde intr-un nou domeniu, a invata un lucru nou si a fi la curent cu ce se face in domeniul tau inseamna sa devii din ce in ce mai bun si sa devii unul dintre cei care stiu cu ce se mananca propria afacere.

2. Abilitatea de a ghici viitorul.

Evident, nu e nimeni ghicitor in stele, insa antreprenorii de succes vor sti intotdeauna cum sa fie cu un pas inainte. Chiar daca se indeparteaza de la planul initial, stiu cum sa nu se indeparteze totusi si de obiectivul final. In plus, au abilitatea de a imbunatati scopul respectiv si de a evolua acolo unde alti oameni aleg sa se opreasca.

3. Ideile sunt la ele acasa.

Cum ar fi sa avem idei bune zi de zi? Acesti oameni vin mereu cu idei de proiecte noi si reusesc sa adune in portofoliu reusita dupa reusita. Au capacitatea de a se impulsiona singuri si de a se intreba care e pasul urmator care le-ar putea aduce lauri.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016