Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Design de studio: Fabrica de portelan fin KPM din Berlin

Tags: design de studio, fabrica kpm berlin, industrie, atelier, design

O sa vizitam astazi, chiar daca numai virtual, fabrica de portelan KPM din Berlin. Cu o lunga traditie in industrie, vom vizita atelierul si vom vedea cum se lucreaza intr-o astfel de fabrica.

Printre cele mai cunoscute din domeniu, fabrica de portelan fin KPM a fost infiintata in 1973 si se bucura si astazi de succes, sub conducerea lui Jörg Woltmann, omul care a continuat sa creada in aceasta afacere si sa o dezvolte de-a lungul anilor.



Cu tehnici care nu folosesc tehnologie avansata, ci care se axeaza in principal pe priceperea artizanilor din domeniu, atelierul continua sa se bucure de renume in domeniu, producand portelan de calitate superioara.



Ca in orice loc in care poti ghici productivitatea din modul in care este amenajat spatiul, recunoasteti si aici o organizare indispensabila. Albul predomina, cum era de asteptat, iar artizanii lucreaza intr-un spatiu organizat cat mai eficient, lasand totodata loc pentru folosirea altor utilaje aflate in aceeasi incapere.



Lumina naturala este una dintre conditiile unui astfel de spatiu de lucru, regulile fiind insa diferite pentru fiecare mestesug in parte, daca ne gandim doar ca bijutierii prefera sa lucreze cu lumina din fata, in vreme ce in alte ateliere, in functie de activitatea desfasurata, iluminarea poate fi facuta de sus.

















Sursa foto.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016