Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fii curios ca Steve Jobs si alte cateva sfaturi de business

Tags: management, sfaturi de business, feedback, succes

Chiar si dupa moartea sa, Steve Jobs continua sa-i inspire pe antreprenori. Viziunea sa a tansformat Apple intr-o companie revolutionara, fiind copiata si de competitori. Iar una dintre cele mai mari calitati ale sale a fost curiozitatea.
Curiozitatea este o trasatura de caracter care te face sa cauti, sa te zbati, sa cuceresti variate domenii si subiecte. Curiozitatea ii face pe antreprenori de genul Jobs sa-si cunoasca foarte bien compania si sa nu se opreasca din demersul de a cauta noi idei de imbunatatire a business-ului. 

Cand angajezi pe cineva, cauta ca persoana respectiva sa fie foarte hotarata.

Cand faci angajari, este usor sa te lasi sedus de candidatii isteti, care stiu sa vorbeasca. Cel mai bun element predictiv al succesului este insa curajul, abilitatea de a persevera in circumstante provocatoare si de a finaliza proiecte. Asa ca intreaba candidatii care au fost provocarile epste care au trecut cu brio in trecut.
 
Ca sa devii lider pe online, sprijina-i pe ceilalti.

Lumea este astazi un loc hiperconectat, in care conversatia si colaborarea sociala este pe prim plan. Este, asadar, foarte greu sa fii un lider, daca nu faci parte dintr-un networking. In termeni mai simpli, ajuta-I pe altii sa obtina ceea ce vor si acest lucru se va rasfrange si asupra ta.
 
Ofera feedback constant si fa-ti angajatii sa se simta apreciati.

Fa tot ce trebuie pentru ca angajatii tai sa se simta apreciati, sa vada ca ai incredere in ei. In acest fel, vor fi motivati sa munceasca mai mult, chiar si atunci cand au termene limita brutale. Dialogul dintre voi trebuie sa nu aiba sincope, feedback-ul pe care li-l dai trebuie sa fie unul poztiv si constant. Recunoasterea eforturilor este o strategie de business de bun simt care iti va atrage tie mult succes.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016