Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli enorme pentru antreprenorii incepatori! Le comiti si tu?

Tags: afaceri, afaceri profitabile, greseli antreprenori, greseli afaceri

Afacerile nu sunt simplu de demarat si cu atat mai dificil de administrat in mod corect. Si cand spunem acest lucru, ne referim la corectitudinea care iti aduce o afacere de la simplu proiect business la sursa de ... profituri, desigur! Asa ca realizam ca multe afaceri nu vor deveni profitabile pentru ca facem prea multe greseli care ne compromit reusita.
Iata si cateva dintre cele mai grave greseli pe care afaceristii la inceput de drum le comit:

1. Prea putine informatii!
Luam decizii fara sa detinem toate informatiile decesare? Incepem investitiile banesti fara sa stim toate datele problemei? Aflati toate informatiile cu putinta pentru ca deciziile luate sa fie unele cat mai inspirate.

2. Nu avem viziune! Haideti sa recunoastem faptul ca multe afaceri par fara cap si fara coada, fara niciun sens. Orice casa trebuie construita pe baza unei arhitecturi clare. La fel se procedeaza si cand iti consolidezi o afacere. Torni fundatia cu atentie si orice miscare se efectueaza pe baza unei viziuni.

Cu alte cuvinte, antreprenori si potentiali antreprenori, inainte sa dati start-ul unei afaceri, asigurati-va ca stiti ce va doriti si cum veti ajunge la tinta, ca stiti ce trebuie sa ofere afacerea voastra, cui se adreseaza, pe ce principii si reguli clare mizati!

3. Nu planificam, nu muncim organizat si disciplinat. Este vital sa putem sa muncim pe baza unui plan clar. Aici discutam pe de o parte de planul de afaceri si, pe de alta parte de planul de actiune. Stabiliti ce obiective vreti sa atingeti, in cat timp, cu ce eforturi necesare, cu ce rezultate dorite si nu numai. Stabiliti cine se va ocupa de fiecare sarcina in parte, daca aveti partener de afaceri cu care sa va impartiti munca, ce strategii credeti ca va vor ajuta sa va aduceti afacerea in pragul rentabilitatii si apoi pe plus!

4. Nu investim in oameni. Nu in ultimul rand, investitiile in angajati, consultanti, specialisti, sunt vitale pentru succesul oricarei afaceri. Nu uitati ca afacerea nu va exista, clientii nu vor exista daca angajatii sunt nepregatiti sau demotivati!


Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016