Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri de succes in 2013

Tags: idei de afaceri, afaceri de succes

Daca te gandesti sa deschizi o afacere in viitorul apropiat, trebuie sa te gandesti la o strategie care sa iti asigure o buna pozitionare pe piata si un numar mare de clienti, astfel incat sa obtii profit rapid.
Atunci cand intentionezi sa iti deschizi prima afacere, este indicat sa ceri sfatul antreprenorilor de succes, sa ii asculti si te inspiri din munca lor. Ei sunt singurii care stiu ce merge si ce nu merge in domeniul in care urmeaza sa activezi.
 
Mai mult decat atat, este important sa ceri parerea cunostintelor, rudelor sau chiar sa faci un sondaj pe strada pentru a afla ce isi doresc oamenii de la afacerea ta si cu ce poti veni in plus fata de ceea ce exista deja pe piata. Nici o idee in plus nu strica. Poate sa fie chiar ideea care sa te lumineze si sa iti conduca afacerea catre succes.
 
Iata cateva idei de afaceri pe care le poti demara, iar succesul este garantat:
 
1. Babysitting
Pentru ca in majoritatea familiilor ambii parinti lucreaza si nu au timp sa se ocupe de copii, o afacere care sa se ocupe strict de ingrijirea copiilor va functiona intotdeauna. Probabil va fi un serviciu mai avantajos decat angajarea unei bone permanente si va avea si beneficii pentru micuti, care isi pot petrece timpul alaturi de cei de varsta lor, pot socializa si se vor dezvolta intelectual mult mai bine.
 
2. Ingrijire la domiciliu
Suntem cu totii constienti de existenta azilului, insa nu toata lumea se indura sa isi trimita parintii acolo. Multi oameni prefera sa caute pe cineva care sa ii ingrijeasca la domiciliu si au nevoie de serviciile unei firme specializate atunci cand nu au la cine apela.
 
3. Magazin de haine online
Pentru ca magazinele de haine s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, desi oamenii au din ce in mai putin timp de mers la shopping, o idee buna este sa deschizi un magazin online. Ideea este sa vinzi produse de calitate la preturi accesibile si sa ai un site in cadrul caruia clientii tai sa nu intampine dificultati in cautarea, achizitionarea si transportul produselor.
 
4. Meditatii
Pentru ca profesorii solicita de cele mai multe ori preturi mari pentru orele de meditatii pe care le ofera elevilor, multi parinti nu au posibilitatea financiara de a le achita. De aceea, este o idee buna sa infiintezi un centru care ofera meditatii in acelasi timp nu unui singur copil, ci unui grup de cateva persoane, cu tarife reduse.
 
5. Car Sharing
Cine spunea ca romanii sunt inventivi a avut mare dreptate. Acestia s-au gandit la modalitati de a economisi bani impartind masina cu persoane straine atunci cand sunt nevoiti sa calatoreasca, iar metoda este cunoscuta sub denumirea de car sharing pentru distante scurte si carpooling pentru distante lungi. Poti sa investesti bani intr-o afacere in aceste domeniu si cu siguranta vei avea de castigat.
 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016