Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Impact Hub Bucuresti schimba modul in care ne gandim afacerile

Tags: impact hub bucharest, innovative thinking, modele de business, afaceri, 4 martie

Impact Hub Bucharest este, daca vreti, pe de-o parte laborator al inovatiei si incubator de afaceri si, pe de alta parte, o comunitate din ce in ce mai mare a oamenilor dornici sa isi dezvolte afacerea intr-un mod unic si inovator.


Cu un spatiu de intalniri modern si plin de resurse, Impact Hub ofera nenumarate cai de comunicare, dezvoltare profesionala si personala printr-o serie de workshop-uri, dezbateri si cursuri la care participa atat membrii Impact Hub, cat si persoane care nu sunt inca membri.

Discutiile si workshop-urile acopera nenumarate domenii si profesii, aplicand metode noi de invatare si folosind platforme moderne de comunicare.

Impact Hub Bucharest e parte a unei retele care isi desfasoara activitatea la nivel international si care a reusit sa aduca laolalta oameni din toate profesiile, cu un parcurs diferit si idei diferite. Reuniti de pasiunea pentru antreprenoriat si pentru impactul social pe care afacerile il pot avea, acesti oameni descopera impreuna cum pot dezvolta o afacere de succes in timp si cum pot aplica in mod eficient un model de business inovator.

Un exemplu de astfel de intalnire care ne ajuta sa ne organizam altfel e dezbaterea inclusa in seria Business Clinics si e centrata in jurul ideii de gandire inovatoare: Innovation Thinking. Dezbaterea va avea loc pe 4 martie, de la ora 9.30.

De multe ori ne simtim blocati intr-un anumit tipar si ne-am dori sa avem idei cat mai inspirate pentru afacerea noastra. Cum facem sa aducem un element de nou si un plus de creativitate afacerii noastre intr-o lume care pare sa se miste cu viteza luminii si care nu are rabdare pana cand venim noi cu o idee stralucita?



Modele de business pe care Impact Hub Bucharest le utilizeaza sunt diferite de cele aplicate de-a lungul timpului. In 2014, traim intr-o lume in care modelele de business se rescriu constant si sunt inventate de la o zi la alta unele noi.

Daca va incanta aceasta idee, fiti cu ochii pe ei. Iar daca aveti nevoie doar de spatiu de lucru si de acces la resurse precum birou, Internet si materiale de business, tot in acest loc veti gasi spatiul care sa va inspire pentru a va derula afacerea intr-un mod cat mai creativ.


Foto.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016