Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Organizarea eficienta e singura care duce la rezultate bune

Tags: management si marketing, organizarea eficienta, planuri, liste de control

Organizarea stricta este printre factorii esentiali daca ne dorim sa avem rezultate bune. Putem avea astfel la dispozitie mai multe metode prin care sa ne asiguram ca rezultatele noastre sunt pe masura asteptarilor si ca planurile pe care le facem pentru o perioada mai mare de timp pot fi respectate.
Iata cativa pasi pe care sa ii urmam daca vrem sa devenim o persoana cat mai organizata:
 
- ne folosim de agenda si nu o uitam acasa atunci cand plecam la lucru sau sa indeplinim diferite sarcini de-a lungul zilei. Notam toate evenimentele si nu uitam sa actualizam frecvent calendarul pentru a nu fi luati pe nepregatite si pentru a nu uita de niciun termen-limita. 
 
- este esential sa fim ordonati tot timpul pentru ca lucrurile de care avem nevoie sa fie gasite si accesate cat mai usor 
 
- ordinea de mai sus implica si o pastrare laolalta a lucrurilor care au legatura intre ele: facturile vor sta langa facturi, chitantele langa chitante s.a.m.d.
 
- la sfarsitul zilei de lucru este bine sa facem ordine si sa aruncam hartiile de care nu mai avem nevoie. Acest lucru ne va oferi satisfactie si ne va ajuta ca a doua zi sa incepem ziua in acelasi ritm organizat. 
 
- este obligatoriu sa ne facem liste zi de zi pentru a indeplini sarcinile dintr-o zi. Este important sa bifam problemele pe masura ce le rezolvam.
 
- lista de control permanenta este cea care ne ajuta sa nu uitam de cele mai importante lucruri. De exemplu, atunci cand plecam intr-o calatorie, cateva lucruri pe care le luam cu noi sunt intotdeauna aceleasi. 
 
 
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016