Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 recomandari pentru antreprenorii care vor sa devina cei mai tari in domeniul lor!

Tags: afaceri, afacere, afacerist, creativitate afaceri, robert greene afaceri

Geniile se nasc sau se formeaza? Sunt numerosi teoreticieni si experti care cred ca geniile se nasc. Si apoi mai sunt si experti care stiu ca geniile se formeaza. La urma urmei, totul ar trebui sa se bazeze pe munca si eforturi sustinute.
De aceasta parere este si Robert Greene, autorul cartii "The 48 Laws of Power" si iata si recomandarile sale pentru antreprenorii care vor sa devina cei mai buni in domeniul lor de referinta:

1. Alege sa te concentrezi pe un subiect pe care il iubesti cu adevarat.
Este adevarat ca fara pasiune nu exista sanse de progres. Doar atunci cand suntem pasionati de un anumit domeniu, exista si sanse de progres, ascensiune, dezvoltare clara, entuziasm si motivatie.

2. Sari peste cursurile in plus. Antreprenoriatul nu se invata la scoala, ci prin practica. Lanseaza-ti o afacere si vei invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un antreprenor de succes.

3. Nu te concentra pe ideea de a face bani inainte de 30. Inainte de 30 de ani, este greu sa faci si bani si sa obtii si performante mari. Concentreaza-te pe eforturile de crestere si dezvoltare, progres si apoi vor veni si banii.

4. In momentul in care vei avea ceva experienta, alege-ti un mentor. Mentorii sunt esentiali pentru orice antreprenor, indiferent de domeniul in cadrul caruia doreste sa se dezvolte.

5. Fii flexibil si creativ. Flexibilitatea si creativitatea raman elemente esentiale pentru orice antreprenor. Flexibilitatea iti asigura sanse de educatie continua, rapiditate in miscare si in luarea de decizii, sanse sa ramai mereu deschis la nou. Creativitatea iti asigura un proces cat mai inovativ pentru afaceri care sa aduca elemente noi in industria de care apartin.

sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016