Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu cum iti pastrezi motivatia in afaceri?

Tags: marketing si management, afaceri, motivatie, henry ford

Te trezesti cu doua ore inaintea celorlalti ca sa fii cu un pas inainte? Muncesti chiar si atunci cand ai vrea sa iei o pauza? Ai secretele tale pentru a-ti ademeni inspiratia sau pasiunea care te conduce e suficienta?
Cineva spunea odata ca atata vreme cat pasiunea e cea care te impinge sa faci un lucru, esti pe drumul cel bun si nu vei avea nevoie de altceva. Asa sa fie? Daca ne dorim un lucru suficient de mult, chiar il obtinem?

Steve Jobs spunea ca timpul nostru e limitat asa ca nu avem niciun motiv pentru a trai viata altei persoane. Tot el spunea ca nu trebuie sa ne lasam prinsi de dogma si de modul de gandire al altor oameni, ca ar trebui sa avem curajul de a ne urma inima si intuitia.

Walter Elias, fondatorul casei de productie Walt Disney, a spus la un moment dat ca toate visele noastre pot deveni realitate daca avem curajul sa le urmam.

Pana la urma, atata vreme cat eforturile noastre sunt depuse in aceeasi directie, rezultatele nu ar trebui sa intarzie sa apara. Daca noi nu avem incredere ca vom reusi, nici alti oameni nu vor avea incredere in noi. Fiindca, desi ni se pare de multe ori ca reusim singuri, cele mai mari oportunitati vin de la alti oameni.

Insa toate aceste sanse ne sunt oferite atunci cand noi ne bucuram cel mai intens de ceea ce facem, atunci cand suntem captivati de munca noastra si cand nici macar nu ne dam seama ca am ajuns deja pe o culme.

Iar ori de cate ori dam gres (fiindca nu inseamna nimic daca gresim o data sau de o suta de ori), sa ne amintim de ce a spus Henry Ford: "Eroarea este pur si simplu ocazia de a incepe din nou, de data asta cu mai multa intelepciune".
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016