Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un deadline ne poate salva afacerea

Tags: management si marketing, deadline, dezvoltarea afacerii, crestere profit, business

Nu vorbim de situatiile pe care incercam sa le salvam pe ultima suta de metri, ci de pasii pe care trebuie sa ii facem continuu in dezvoltarea afacerii noastre pentru a avea rezultate eficiente pe termen lung.

Un deadline pe care il stabilim astazi si pe care il respectam cu sfintenie ne poate aduce instantaneu pe o noua treapta in evolutia business-ului nostru. Iar acest deadline va trebui sa fie unul auto-impus, chiar daca e vorba de finalizarea unui proiect sau de un eveniment la care ne propunem sa participam.

Astfel, ceea ce vom face va avea un ritm constant, iar eforturile noastre nu vor mai fi dezorganizate deoarece obiectivul principal si imediat va fi unul cat se poate de clar si care nu suporta amanare. Stabilirea unor astfel de deadline-uri si implementarea unui sistem riguros care sa functioneze de-a lungul timpului, fara ajustari pe care sa le facem doar fiindca noi am creat programarea, se vor dovedi mijloace eficiente de dezvoltare a afacerii si de crestere a profitului.

Fara directii nu vom avea un drum clar si vom rata, din start, o multime de oportunitati doar fiindca nenumarate oferte ne vor lua pe nepregatite si nu vom sti cum sa ne organizam timpul in acel moment.

De asemenea, trebuie sa avem grija sa nu intram intr-o rutina care sa ne faca sa credem ca nu avem timp si ca putem amana orice oportunitate care ni se prezinta. Pe termen lung, aceste oportunitati se vor reduce, iar afacerea noastra va stagna.

Stabilirea continua a deadline-urilor si respectarea lor se transforma astfel in caracteristici esentiale.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016