Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei o afacere de exceptie? Trebuie sa stii sa iti tratezi angajatii!

Tags: motivare angajati, angajati valorosi, afacere, afaceri

Angajatii sunt cei mai valorosi oameni dintr-o companie. Iata o afirmatie care i-ar putea face pe numerosi oameni de afaceri sa afirme ca acest lucru nu este adevarat. In mod real, foarte multi afaceristi cred cu tarie ca stapanii nostri sunt clientii. Ce nu intelegem noi este ca acesti clienti nu ar EXISTA daca angajatii nu si-ar face munca in mod corect.
Un aspect esential de retinut pentru orice antreprenor deja existent si pentru orice antreprenor in devenire este faptul ca angajatul nu reprezinta niciodata o posesie. Nu este un bun de care ne folosim atat timp cat ne trebuie.

Angajatul reprezinta un mix de calitati, abilitati, competente, talente, mix pe care trebuie sa stim cum sa il punem in valoare in mod corect si tinand cont de aspecte esentiale precum:

- orice angajat valoros care iti pleaca din companie reprezinta o pierdere pe termen scurt si pe termen lung.
Pe noi ne intereseaza in mod extrem partea referitoare la pierderea pe termen lung. Orice angajat valoros isi ia cu el intregul bagaj de cunostinte, valori, abilitati si calitati care ne-ar putea aduce profituri mari, nu doar luna aceasta.

- orice angajat valoros trebuie sa ne atraga investitiile de bani, de timp, de energie. Explicati-i cum functioneaza afacerea voastra, spuneti-i ce asteptari aveti de la el, faceti-va timp sa ii raspundeti la intrebari si nelamuriri, faceti-va timp sa il scoateti la un pranz, sa il intrebati de familie si de interesele lui.

- orice angajat valoros trebuie motivat in mod constant. Printre cele mai eficiente strategii de motivare a angajatilor se numara cele referitoare la bonusurile in functie de performanta, promovari, oferirea de cursuri gratuite, trimiterea la specializare, cadouri cu ocazia zilei de nastere si in preajma sarbatorilor de peste an, timp liber suficient, libertate de exprimare si responsabilitati tangibile!

Iata doar cateva dintre aspectele cele mai importante de care sa tineti cont pentru ca afacerea voastra sa creasca. Insa tineti minte ca ea creste doar atunci cand angajatii cresc!

sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016