Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei o mica afacere online? Iti dam noi 8 idei geniale!

Tags: afaceri online, idei de afaceri, idei de afaceri online, idei afaceri

Afacerile online sunt mai atractive decat ne-am imagina si totul se datoreaza dinamicii cu care se dezvolta acest mediu de viitor. Cautam sa investim cat mai multi bani in online, fie ca este un mic magazin online, fie ca ne-am consolidat un blog interesant sau poate avem deja un agregator de oferte si reduceri.
Pentru cei care inca mai cauta idei de afaceri online, iata cateva sugestii interesante:

1. Blog.
Blogging-ul reprezinta un domeniu cat se poate de fierbinte si la care incercam cu totii sa ajungem, fie ca ne dezvoltam un mic blog despre arta gastronomica, fie ca este un blog pe teme politice. Un avantaj major este cel referitor la investitiile initiale necesare. Blogul nu cere investitii banesti, doar investitii de energie si timp, creativitate si originalitate.

2. Comert online. In mediul online se vand bine electronicele, electrocasnicele, obiectele vestimentare noi si SH, bijuteriile, cartile digitale si print, jucariile noi, produse destinate nou-nascutilor si mamicilor si nu numai.

3. Librarie online. Libraria online reprezinta un spatiu in care tindem sa petrecem din ce in ce mai mult timp. Cumparam carti print sau carti in format digital si stim ca eforturile banesti sunt mici in comparatie cu beneficiile cititului. Asa ca avem buzunarele larg deschise pentru aceste produse, de unde, implicit, si locul din care se ivesc numeroase idei de afaceri online.

4. Webinarii nisate. Webinariile de fitness, arta gastronomica, dezvoltare personala, coaching, leadership, vanzari si planificare financiara sunt doar cateva exemple care ne arata ce se cauta si in ce nise ne putem lansa afacerile.

5. Servicii de grafica publicitara. Si serviciile de grafica publicitara sunt extrem de des cautate, fie ca vrem un simplu layout de carte de vizita, formatarea unui banner, flyere, brosuri, carti print, reviste sau colaje si alte materiale.

6. Microstock de fotografii. Comertul cu fotografii de calitate inalta este in plina dinamica si merita investitii banesti si in 2013.

7. Comert cu magazine online la cheie. Cine nu vrea un mic magazin online in 2013, chiar si atunci cand vrem sa vindem, prin intermediul lui, simple obiecte handmade, martisoare, invitatii si nu numai.

8. Servicii SEO. Iata o alta idee de afacere online spre care tindem cu toata determinarea in 2013. Se cauta serviciile SEO din necesitatea de atragere de trafic in cantitati cat mai mari si cat mai constant. Traficul se converteste in incasari din contractele de publicitate, in incasari din vanzari, in consolidarea unei reputatii de top, de aici si interesul urias pentru aceste servicii.


Mult succes si afaceri online profitabile!



sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016