Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa faci bani de acasa? Iata 3 surse de bani la dispozitie!

Tags: bani acasa, munca acasa, lucru acasa, afaceri acasa, afaceri la domiciliu, idei de afaceri

Salariile, mostenirile, castigurile la loterie ... iata cateva dintre cele mai importante surse de bani. Singura problema este ca mostenirile apar cam rar sau niciodata. Sa nu mai zicem despre castigurile la loterie. Si sa nu mai amintim nici despre salariile care sunt din ce in ce mai mici si obtinute din eforturi din ce in ce mai mari.
Si este normal sa vrem sa detinem castiguri cat mai substantiale pentru ca ne dorim multe lucruri si avem nevoi mari in mod constant. Avem nevoie de o masina, de scoli mai bune pentru copii, de carti si jucarii, de mobila de bucatarie si chiar si de o vacanta in care sa uitam de grijile si stresul acumulat de atatia ani de zile.

Si adevarul este ca nimeni nu ne va baga in traista fara sa dam putin din coate. De aceea investim intr-o afacere, chiar si atunci cand este una mica si simpla, una care pare neinsemnata si cu sanse reduse de reusita.

Haideti sa vedem si care sunt acele surse de bani pentru cei care prefera sa lucreze de acasa:

1. DTP - Desktop Publishing.
Fie ca sunteti expert in Adope Photoshop, in Corel, Illustrator sau Indesign, QuarkXPress si nu numai ... toate sunt optiuni viabile pentru cladirea unei mici afaceri la domiciliul personal. Este esential sa detineti acreditare in domeniu si sa aveti o perioada de practica cat mai solida.

2. Web design. Si in acest caz discutam despre abilitati si competente care pot sta la baza unei afaceri incredibil de profitabile. Trebuie sa detinem pasiune pentru acest domeniu, motivatie sa reusim pe cont propriu si cu bani putini si intr-un domeniu in care competitia este acerba.

3. Croitorie. Si serviciile de croitorie pot sta la baza unei viitoare afaceri, fie ca ne nisam strategic si oferim servicii special destinate viitoarelor mirese, viitoarelor mamici, oferim costume de carnaval sau de bal mascat si nu numai. O alta optiune este sa ne specializam pe realizarea de perne decorative, draperii de lux, lenjerii de pat pentru copii si nu numai. Toate aceste produse handmade sunt cerute in mediul online si se regasesc la preturi destul de avantajoase pentru producatori.


Iata doar 3 surse de profit pentru cei care cauta oportunitati de afaceri de valorificat la domiciliul personal. Optiunile sunt numeroase si toate trebuie identificate pe baza pasiunilor, intereselor, abilitatilor si experientei de lucru.


Mult succes!

sursa foto: ww.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.3 din 5 - 5 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016