Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evenimentul Zilei a lansat primul ziar romanesc de pe Facebook

Tags: evenimentul zilei, aplicatie, ziar facebook

In vreme ce unele ziare romanesti nu par inca pregatite sa renunte la print, altele si-a propus sa aduca presa in mileniul III. Evenimentil Zilei si-a revendicat titlul de "Primul ziar de Facebook din Romania" prin lansarea unei aplicatii care sa permita utilizatorilor sa citeasca continutul site-ului prin intermediul retelei sociale.
Ziarul "Evenimentului zilei" de pe Facebook a fost lansat ieri in colaboare cu Agentia de social media Republika Interactive si cuprinde stiri de ultima ora, o sectiune personalizata de materiale, una dedicata articolelor exclusive pentru Facebook, precum si Topul articolelor din ziua respectiva.

"Mediul online evolueaza continuu, iar noi dorim sa ajungem la cititori prin toate canelele disponibile. Lansarea ziarului "Evenimentul zilei" pe Facebook reprezinta intrarea in randurile publicatiilor internationale, cum sunt The Guardian, Washington Post, Vogue Paris sau 20 Minute, dar si ocazia de a le arata, inca o data, cititorilor ca "Evenimentul zilei" se adapteaza in functie de solicitarile lor. Aplicatia are o interfata prietenoasa si usor de utilizat, iar articolele citite sunt postate pe paginile de profil ale cititorilor", spune Alexandra Postelnicu (Senior Editor – Coordonator Evz.ro).

Aplicatia are in primul ecran cele mai noi stiri din domeniile Actualitate, Politic, Economie, EVZ Special, Sport, Viata, Timp Liber si Turism, iar pe masura ce utilizatorul citeste articole, sistemul invata care sunt categoriile si subiectele sale preferate si ii face sugestii personalizate.In cazul in care utilizatorul prefera sa citeasca articolul in versiunea sa de pe pagina web a ziarului, el are la dispozitie un link pentru a ajunge acolo.

Utilizatorii care instaleaza aplicatia pot vedea ce articole au citit prietenii lor si le pot recomanda alte materiale acestora. Acei utilizatori care recomanda aplicatia si articolele EVZ, care lasa comentarii la articole sau care citesc constant multe articole din aplicatia de Facebook, sunt rasplatiti cu badge-uri pentru activitatea lor.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016