Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Blogul tau iti aduce succesul in 6 pasi

Tags: blogging, blog, design, articole blog

Poate ca nu crezi foarte mult in ideea unui blog care ar putea sa iti aduca bani. Pana la urma, indemnat de unii dintre prietenii tai sau motivat de cea mai recenta competitie nationala de blogging, alegi sa pornesti si tu pe acest drum in care iti dai seama inca de la inceput ca s-ar putea sa descoperi lucruri cat se poate de interesante.

1. Mai intai petreci insa ore bune, zile sau chiar saptamani pentru a-ti alege tema prinicipala a blogului. Te gandesti si te razgandesti atunci cand vine vorba de viitoarele postari.

2. Mai apoi,  pornesti in cautarea celui mai bun design din lume pentru blogul tau. Doar vrei sa fie unic si sa iti atraga vizitatorii, oricat de putini. Dupa lungi cautari ale unui design care sa se potriveasca temei tale, gasesti ceva care se apropie de ceea ce aveai in plan si implementezi noul template, chiar daca nu este tocmai ceea ce iti doreai cu ardoare atunci cand ai inceput cautarile.

3. In cele din urma, incepi sa scrii. Iti faci putin curaj inainte de prima postare si ulterior postezi din ce in ce mai des. Dupa o perioada insa esti dezamagit pentru ca fie nimeni nu iti viziteaza blogul, fie nimeni nu vrea sa iti lase comentarii.

4. Dupa acest capitol dezamagitor, incepi sa iti pui intrebari si sa incerci sa afli de ce blogul tau nu devine popular. Asa ca afli care sunt cei mai mari bloggeri, cine sunt cei care au reusit si care isi impartasesc mai departe cunostintele. Afli despre cum sa iti promovezi postarile si despre  monetizarea unui blog.

5. Deja pui la cale strategii in vreme ce continui sa furnizezi continut pentru blog. Dupa o vreme, munca ta sustinuta incepe sa dea roade. Oamenii iti lasa in sfarsit comentarii. Alti bloggeri trimit catre blogul tau si devii din ce in ce mai cunoscut.

6. Ziua cea minunata vine si iti lansezi propriul produs. A durat o vreme pana ai ajuns aici, dar ai inteles in cele din urma ca eforturile permanente sunt cele mai bune metode de a cunoaste succesul in orice domeniu.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016