Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 birouri pentru care vei fi invidiat

Tags: design birou, birouri, decor, design interior, spatiu lucru

Cine nu isi doreste un birou desprins parca din cele mai cunoscute reviste de design interior? Solutiile cele mai bune sunt, de regula, si cele mai simple, iar atata vreme cat alegem sa urmam o reteta sigura, biroul nostru are toate sansele sa arate ca decupat din catalogul ultimelor tendinte din domeniu.
Putem folosi aceleasi linii simple ca in fotografiile de mai jos si ne putem asigura astfel ca ceea ce alegem pentru spatiul in care lucram va aduce un plus de valoare si va continua linia moderna indiferent de modul in care este decorata deja camera.

Cu cat un spatiu pare mai incarcat, cu atat biroul la care alegem sa lucram va fi mai simplu. Va trebui sa tinem cont si de materialul pe care il alegem pentru suprafata de lucru. Oricat de mult ne-ar placea sa avem, de exemplu, un birou cu suprafata de sticla sau de metal, trebuie sa stiti ca astfel de suprafete nu corespund celor mai multe principii ergonomice.





Lemnul natural ramane cea mai buna solutie atunci cand vrem ca birourile noastre sa nu ne ofere niste dureri de maini si de articulatii. Poate parea incredibil, insa ne vom simti cu totul diferit daca lucram o zi intreaga la un birou cu o suprafata dura sau la un birou din lemn natural.




Cum arata biroul la care lucrati in acest moment? Sunteti multumit sau ati dori sa-l schimbati cu ceva similar celor de mai sus?

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016