Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Compania Free People e locul in care vei dori sa locuiesti, nu doar sa lucrezi

Tags: birou, design birou, free people, living, birouri

Pare greu de crezut, dar chiar si pentru cineva caruia nu-i surade ideea de a lucra intr-un birou, locul acesta reuseste sa se transforme intr-un spatiu de vis, la granita dintre birou si casa.

Angajatii companiei de haine Free People au la dispozitie mai mult decat isi pot imagina cei mai multi salariati din companii asemanatoare, iar designul unic si modul in care a fost gandita organizarea intregului loc fac din aceasta companie un nume cunoscut atunci cand vorbim de cele mai frumoase birouri.

Lumina natura inunda tot spatiul si trebuie stiut ca aceasta este, pentru multe companii, un lux. Intreaga atmosfera din birouri trimite cu gandul la o familie extrem de numeroasa, fericita sa locuiasca sub acelasi acoperis.




In interiorul acestui spatiu, salariatii au la dispozitie un magazin cu carti, doua restaurante, o sala de fitness si, bonus, cainele poate fi adus la locul de munca. Sali de conferinte exista la tot pasul si poti alege unde vrei sa lucrezi sau unde ai chef sa te asezi intr-o zi.



Aceasta libertate si toate aceste beneficii fac ca echipa sa functioneze cat mai eficient. Nu e un secret ca atunci cand oferi echipei mai multa libertate, in cele mai multe cazuri, aceasta se responsabilizeaza singura.


Mobilierul din locurile in care se organizeaza intalniri sau dezbateri e unul cat se poate de confortabil si reda foarte usor impresia unui living dintr-un apartament mai mare. Pentru toate materialele alese s-a avut in vedere aceeasi trasatura de baza: confortul. O sa identificati textile moi, blanuri, precum si lemn natural si cat mai putin prelucrat.


Senzatia de caldura, de familiaritate si de libertate in acelasi timp e redata cu succes prin toate aceste elemente. Totodata, birourile formeaza si un micro-centru comercial avand la dispozitie cele doua restaurante mentionate mai sus si libraria din care salariatii pot achizitiona carti.

Iar sa-ti poti aduce cainele la birou este, din punctul meu de vedere, un mare plus!

Sursa foto.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016