Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti decorezi biroul intr-un stil industrial

Tags: design industrial, birou, spatiu de lucru, biroul, materiale

Partea buna la designul industrial e ca ne permite sa alegem si materiale naturale transformand astfel stilul intr-un industrial imblanzit sau "warm industrial", asa cum e cel mai des intalnit. Daca nu suntem adeptii unui stil mai auster, atunci aceasta varianta poate fi cea mai potrivita fiindca, in general, stilul industrial poate transmite senzatia de raceala si poate sa nu ii inspire pe multi.

La polul opus se gasesc insa cei care sunt adeptii unui stil modern si care nu se tem sa includa elemente mai putin obisnuite in design-ul biroului. De la lampi metalice (se pot folosi si lampi vechi), la pereti de sticla, scaune de fier si mese cu cadru metalic pana la rafturi din tevi si cablaje pe post de veioze, stilul industrial poate fi creat cu destul de multa usurinta.

Va prezint mai jos cinci reguli pe care e bine sa le respectati pentru ca, la final, sa fiti multumiti de modul in care v-ati amenajat biroul, fie ca vorbim de un spatiu mai mic sau de biroul de acasa, fie ca vorbim de un birou mai mare sau de un open space.

1. Pereti inchisi la culoare. Tonurile reci si inchise (gri, negru, cenusiu) se folosesc cu precadere in stilul industrial. Niste postere inramate vor pastra acel aspect cel putin riguros, dar vor indulci in acelasi timp atmosfera.

2. O vedere cat mai buna. Asta inseamna ca nu trebuie sa uitam de fereastra si ca nici nu trebuie sa o acoperim. Daca reusim sa o facem cumva punctul central al spatiului si sa construim intregul design in jurul zonei de lumina, ne vom putea bucura de un design reusit.

3. Spatiu personalizat. Nu trebuie sa copiem pana la ultimul detaliu ceva ce am vazut intr-o revista sau in biroul altcuiva. Pentru a ne simti cu adevarat bine in birou si pentru a fi productivi si creativi, spatiul trebuie personalizat fara sa tina cont de acele elemente considerate "la moda" si "must-have"-uri.

4. Panouri de pluta. Astfel de panouri sau suprafete ne ajuta sa oferim spatiului o atmosfera mai calda si se potrivesc de minune intr-un cadru in care cele mai multe materiale sunt dure, fie ca vorbim de metal, fie ca vorbim de ciment industrial sau caramida.

5. Ergonomia muncii. Indiferent de ceea ce alegem ca design, unele principii trebuie respectate, iar cele care tin de ergonomie ar trebui sa fie pe primul loc. Scaunul de la birou trebuie sa fie ergonomic, indiferent de stilul pe care il adoptam pentru spatiul in care lucram.






Sursa foto.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016