Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook Timeline s-a lansat oficial

Tags: facebook timeline, noua zeelanda, profil facebook

Profilele utilizatorilor de pe Facebook au inceput sa-si schimbe infatisarea inca de ieri, unul cate unul. Transformarea a inceput se pare in Noua Zeelanda, dupa cum se arata intr-un post de pe blogul companiei.
Facebook Timeline a scapat de eticheta de "beta" si a fost lansat oficial. Pe blogul companiei era anuntata schimbarea, dar si faptul ca Noua Zeelanda este deocamdata singura tara care a "primit" noul profil, scrie Mashable.com. Cu toate acestea, schimbarea poate fi observata si la utilizatorii din Romania (cel mai probabil cei care au testat Timeline inca din Septembrie). Acelasi blog anunta ca restul tarilor vor fi incluse in schimbare rand pe rand.
 
Spre deosebire de anuntul din septembrie, transformarea oficiala a Facebook se produce fara prea multe surle si trambite. Asa ca daca va treziti din senin ca profilul vostru are un cu totul alt aspect, nu va speriati, nu ati dat vreun click din greseala. Dar odata produsa schimbarea, nu mai exista cale de intoarcere.
 
Timeline este profilul care iti ilustreaza intreaga viata, nu doar acea parte din viata pe care ai trait-o pe Facebook de cand ai devenit membru. Dar aceasta noua caracteristica a intarit criticile legate de protectia datelor utilizatorilor. Unul dintre elementele care au dus la cresterea ingrijorarilor era faptul ca noul profil arata cand scoti din lista unii "prieteni". Acest element se pare ca a fost eliminat, dupa spusele Facebook.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 7 comentarii

yonutz 26-Feb-2012 15:52:54
vreau sa scap de cronologie ce treuie sa fac
Bi 28-Dec-2011 20:50:30
Doamne ce prostie :| . Vreau sa fie ca inainte facebook'u :((
johhny 21-Dec-2011 22:43:36
ce nasoala schimbare,miscarea asta va clatina Compania Facebook,timeline ofera prea multe informatii personale,si in plus totul se prezinta haotic pe pagina,daca in maxim 1-2 luni nu se schimba ma voi lipsi de servericiile Facebook.
alexandra 19-Dec-2011 22:54:19
nu mai vreauuuuu :((( e oribila
Mihaila Flavian 18-Dec-2011 17:27:13
Da buna intrebare lazio , si eu vreau sa scap de ea, cum fac ??
Victor Stanescu 17-Dec-2011 02:41:24
Facebook Timeline aduce un mod nou de a-ti prezenta informatiile personale lumii intregi.

Acum poate fi accesat de oricine, si in Romania: http://www.vectorash.ro/how-to-enable-facebook-timeline-reloaded/
lazio 16-Dec-2011 12:47:39
ok am activat optiunea asta ... vreau sa scap de ea.. cum fac ???

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016