Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mici afaceri pe care sa le pornesti tu, acasa la tine!

Tags: afaceri, afaceri acasa, afacere acasa, afaceri profitabile, afacere simpla

Oooo, cat de bine ar fi sa ne trezim dimineata foarte devreme. Ne bem cafeaua sau un ceai verde, dam o tura de parc, la pas alert si apoi venim acasa, facem un dus revigorant si ... ne apucam de munca. Ar fi tare bine si multi se gandesc la treaba asta ca la un vis frumos, indepartat, aproape imposibil. Dar ce nu stim noi este ca altii deja isi traiesc visul!
Haideti sa vedem si care ar fi cateva dintre cele mai mici si interesante afaceri pe care sa le pornesti si sa le administrezi acasa:

1. Realizare de diverse obiecte handmade
: bijuterii din pietre pretioase sau semi-pretioase, gablonturi si accesorii, decoratiuni si lumanari handmade, genti, posete, portofele si saluri, esarfe si botosei, perne decorative, jucarii din lemn sau din plus, servete de masa si fete decorative de masa, oua de Paste, invitatii si felicitari de lux, personalizate, martisoare si nu numai. Iata doar cateva dintre cele mai interesante obiecte handmade pe care le puteti realiza!

2. Realizare de lumanari decorative. Sa nu neglijam faptul ca putem sa realizam lumanari simple, prin tehnologii care nu necesita echipamente si dotari sofisticate si apoi exista si lumanari de nunti si botez. Acestea sunt mai complicate, dar aduc si profituri mari!

3. Realizam sapun organic, handmade! Ustensilele si materialele necesare sunt restranse, simple si necostisitoare. Sa nu mai punem la socoteala ca avem la dispozitie numeroase retete de realizare de sapunuri care vor da dependenta in randul multor consumatori constienti de faptul ca pielea reprezinta un organ important al corpului nostru. O serie de retete de realizare a sapunurilor de casa se gaseste si aici, intr-un Video-Ghid realizat de un specialist>>>

4. Decoratiuni pentru Craciun! Ce producem de pe acum, de la inceputul anului, vom vinde in preajma sarbatorilor cele mai importante pentru romani. Ne vindem decoratiunile in magazine online si offline, in hipermarketuri si in randul colegilor, rudelor si prietenilor!


Mult succes si afaceri profitabile acasa!

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016