Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu-ti mai sabota diminetile. 5 lucruri pe care sigur le faci

Tags: dimineata, munca, activitatea, incredere, determinare, lista

Cred ca aproape toata lumea isi amana dimineata alarma telefonului. Mi s-a intamplat, si nu doar o data, sa adorm si sa nu-mi mai amintesc daca am auzit macar alarma. De-aici si decizia de a cumpara un ceas mecanic, fix ca pe vremea bunicilor, si de a-l muta in coltul opus al camerei.

Pana ajungi la ceas te vei enerva suficient de mult incat sa nu vrei sa te mai intorci in pat. Cu ocazia asta iti faci si plimbarea de dimineata, fie ea de doar cativa pasi. Intr-o nota ceva mai serioasa, sunt insa lucruri pe care le facem zi de zi si care ne fac, din start, sa fim mai putin productivi:

1. Intram pe Internet. Pentru cei care nu lucreaza in mediul online, se recomanda sa stea departe de online pana cel putin la ora zece dimineata. Pentru cei care trebuie sa lucreze cu un computer se recomanda aceeasi incercare de a nu ne lasa pierduti in marele vortex informational din online.


2. Deschidem televizorul. Cati nu ne recunoastem aici? Fie ca sunt stiri, fie ca e o emisiune, televizorul ne capteaza atentia. Sa nu ne lasam astfel anesteziati si sa nu ne incepem o noua zi cu un creier relaxat de televizor. Daca avem nevoie de muzica pe fundal, radioul e cea mai buna alegere.


3. Nu ne facem exercitiile de dimineata. Moleseala somnului ne va insoti toata ziua daca nu ne scuturam de ea inca de la prima ora. Exercitiile pe care le facem dimineata ne pun sangele in miscare si ne fac mult mai alerti pentru restul zilei. Daca nu avem suficient timp incat sa facem exercitii pana transpiram, e suficient si sa facem cateva msicari de stretching sau de dans. Aceste exercitii sunt esentiale mai ales pentru cei pe care ii asteapta o zi intreaga de stat pe scaun la birou.

                                                                                                                                                                                                   
4. Vorbim la telefon. Chiar daca unii dintre noi se lungesc la povesti seara, exista si oameni care au obiceiul de a trece la istorisiri de la prima ora. E bine ca dimineata sa nu fie irosita pe conversatii telefonice, mai ales ca orice apel e un factor care intrerupe munca sau activitatea pe care o avem de desfasurat.
                                                                                                                                                                                 
5. Incepem ziua cu ce uram cel mai mult. Desi e tentant sa taiem de pe lista lucrurile care ne displac sau de care ne temem, e bine sa alegem intre acestea si ceea ce e cu adevarat important si care ne va aduce un rezultat pozitiv. Daca vom fi multumiti de ceea ce am indeplinit, vom avea mai multa incredere si determinare in a le rezolva pe celelalte care ne plac mai putin.


Foto: makelifeeasier.pl

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016