Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri la care sa renuntam in 2014

Tags: dezvoltare personala, 2014, schimbare, greseli, probleme, scuze, eforturile

Daca rezolutiile de anul trecut nu au fost indeplinite asa cum ne-am fi dorit, este foarte posibil ca multe dintre obiceiurile noastre pe care nu le-am schimbat sa fi stat in calea indeplinirii obiectivelor propuse.

Daca nu ne schimbam felul de a gandi sau de a privi o situatie, vom constatat ca nu ajungem la niciun rezultat si ca eforturile noastre par zadarnice fiindca nu vom avea suficienta vointa si determinare pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Iata 10 lucruri la care sa renuntam anul acesta si pe care sa le lasam astfel in urma pentru totdeauna:

1. Renunta la ce tu ne face sa zambesti sau sa cresti. Trebuie sa ne bucuram de viata, nu sa o induram. Trebuie sa urmam un drum care ne aduce bucurie.

2. Lasa in urma ceea ce trebuie lasat in urma. Pe masura ce inaintam in varsta, incepem sa ne dam seama de lucrurile de care avem cu adevarat nevoie si de cele care nu fac decat sa ne aglomereze viata.

3. Renunta la gandul ca nu progresezi suficient de repede. Nu conteaza cate greseli vei face sau cat de incet te misti, esti deja inaintea tuturor celor care nici macar nu incearca.

4. Nu te mai gandi ca ai multe de pierdut. In cele din urma, nu vei regreta lucrurile pe care le-ai facut, ci cele pe care nu le-ai facut atunci cand ai avut ocazia.

5. Scapa de grijile pe care ti le faci in legatura cu ce cred altii despre tine. Tu esti cel care isi scrie povestea, parerea celorlalti e irelevanta.

6. Nu mai incerca sa eviti problemele. Nu putem schimba ceea ce alegem sa nu infruntam.

7. Nu te mai plange in mod nejustificat. Daca ceva nu-ti place, schimba acel lucru. Daca nu poate fi schimbat, atunci schimba-ti modul de a privi situatia.

8. Renunta la scuze. Daca vrei cu adevarat sa faci un lucru, vei gasi o cale. Daca nu vrei, vei gasi o scuza.

9. Scapa de atitudinea lenesa si de rutina. Nu poti subestima un om care munceste greu intotdeauna. Alege sa fii acel om. In viata nu obtii lucrurile pe care ti le doresti, ci pe cele pentru care muncesti.

10. Nu mai face aceleasi greseli la nesfarsit. Nu ai cum sa faci aceeasi greseala de doua ori. Prima data e o greseala, a doua oara e o alegere.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016