Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 metode eficiente, simple si la indemana pentru a fi cu 200% mai productiv

Tags: productivitate, multitasking, program, timp, obiceiuri, eficienta

Timpul e pretios, indiferent de ceea ce facem. Cei care au capacitatea de a fi foarte productivi au reusit, de-a lungul timpului, sa gaseasca mai multe trucuri sau obiceiuri care sa ii ajute sa nu isi iroseasca ore bune din zi fara sa isi dea macar seama.


Atunci cand suntem eficienti, suntem si productivi, iar asta duce la o multumire fata de sine deoarece am reusit sa ne demonstram ca suntem capabili de atat de mult.

1. Multitaskingul e folositor. Chiar daca spunem, de multe ori, ca multitaskingul e dusmanul productivitatii, exista si exceptii: daca alegem sa combinam o activitate care necesita efort fizic (alergat) cu una  care necesita efort cognitiv (luarea unor decizii), vom folosi multitaskingul pentru a fi mai productivi.

2. E necesar un program zilnic. Pe termen lung, trebuie sa stim ce vrem sa facem si unde vrem sa ajungem. Pe termen scurt, ceea ce facem devine astfel esential pentru mai departe. Schimbarile mici din fiecare zi nu sunt decat temelia pentru ceea ce ne dorim sa construim. Daca ne organizam activitatile care sa ne ajute in acea directie si le repartizam in timpul saptamanii, vom avea in timp un nou obicei prin care vom reusi sa crestem de la luna la luna.

3. Recompensele sunt bune. Din nou, si acest obicei pare sa fie unul pe care multi oameni il critica. Daca pentru voi functioneaza, aplicati-l. Oferiti-va recompense dupa ce va indepliniti obiectivul si aveti grija ca acestea sa tina cont de dificultatea sarcinii pe care o taiati de pe lista.

4. Nu mergeti la intalniri care va consuma timpul. Multe dintre sedintele sau intalnirile din agenda noastra se pot dovedi, de foarte multe ori, doar mari consumatoare de timp. Asigurati-va ca stiti cat timp o sa dureze intalnirea si negociati timpul astfel incat sa nu ramaneti in urma cu programul.
                                                                                                                                                                                                                  fitsugar.com
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016