Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 pasi pentru a realiza irealizabilul

Tags: dezoltare personala, cum sa fii cel mai bun, realizeaza irealizabilul, job,

Esti bun. Nu ai fi unde esti daca asta nu ar fi adevarat. Dar stii ca esti capabil de mult mai mult. Esti capabil de a realiza lucruri cu adevarat marete.
 
Problema este ca zilele trec, apoi si saptamanile, lunile, poate chiar anii si tu ai ramas tot la BINE. Esti tot pe cale sa creezi un produs senzational, sa scrii un roman minunat, sa domini piata. Toata lumea te admira, dar tu esti din ce in ce mai dezamagit cu tine insuti.
 
Cum schimbi starea asta? Cum te muti de la BINE la DUMNEZEULE MARE de fiecare data? 
 
Iata cinci pasi:
 
1. Prioritizeaza.
 
Ia-o cu inceputul. Daca vrei sa faci ceva maret, mai bine decide ce este acel ceva.
 
Poate parea evident, dar grozav la modul general nu inseamna ca ai si un plan.
 
Poti sa scrii acum repede trei lucruri marete pe care vrei sa le faci? Nu? Atunci apuca-te de treaba.
 
2. Planifica fara mila si pune in aplicare fara odihna.
 
Liderii de mare succes se disting de cei doar competenti prin faptul ca au un plan, lucreaza dupa plan, dar nu raman blocati in el.
 
Poate suna ca o mantra, dar liderii care sunt doar competenti se impiedica in executia planului, adica isi fac unul, dar nu-l duc pana la capat. Sau il pun in aplicare si se opresc la primul obstacol.
 
Raspunsul la dilema? Odata ce ai inceput implementarea, nu te opri decat la sfarsit. Adapteaza din mers, improvizeaza, dar, daca nu se intampla ceva grotesc pe parcurs, mergi inainte.
 
3. Iesi din inbox.
 
Liderii care sunt sclavii inboxului stau tot timpul cu ochii in ecran. In fiecare minut liber pe care-l au. Secretul este ca, daca te regasesti in situatia asta, muncesti pentru altii, nu pentru tine. 
 
Daca esti serios cand zici ca vrei sa realizezi irealizabilul, ai nevoie de timp si spatiu pentru asta. 
 
4. Iesi din birou.
 
Nu numai ca scapi de gaura neagra in care te absoarbe de fiecare data locul de munca, ci si din zona de confort a activitatilor de intretinere, cele de rutina adica.
 
5. Revizuieste, adapteaza, mergi mai departe.
 
Este ziua doi. Ai inceput marele proiect. Ce o sa faci azi? Iata o sugestie: treci in revista ce ai facut ieri, revizuieste ce nu este in regula, adapteaza planul general la nevoie si, mai important, mergi mai departe.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016