Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 reguli vestimentare pentru locul de munca. Impresia pe care o faci conteaza!

Tags: reguli vestimentare, locul de munca, vestimentatie, birou, modern, aspect

Impresia pe care o facem la locul de munca nu trebuie sa fie una buna doar in primele zile dupa angajare. Ceea ce transmitem prin haine este la fel de important ca ceea ce transmitem atunci cand comunicam fiindca si vestimentatia reprezinta un mod prin care spunem ceva despre noi.

Nu trebuie sa ne pierdem stilul sau individualitatea in cadrul unei echipe si nici nu trebuie sa adoptam o uniforma care ni se pare noua mai confortabila. O sa observam ca schimband mai multe lucruri in vestimentatia noastra o sa ne si simtim diferit.

Iata 7 reguli pe care le putem include cu succes in vestimentatie cand vine vorba de locul de munca:

1. Denim-ul prinde viata cu o pata de culoare. O pereche de blue-jeans ies din anonimat atunci cand sunt asortati unei camasi colorate, cu cravata, si unui sacou.

2. Poarta un costum fara cravata.  Un costum intreg poate sa para destul de rigid, asa ca decizia de a lasa acasa cravata aduce o nota de modern si fresh in vestimentatie.

3. Combina imprimeurile. Nu te teme sa combini imprimeurile atata vreme cat ai grija ca nuanta culorilor sa se regaseasca in aceeasi familie.

4. Camasa cu guler intarit poate fi la moda. O cravata subtire poate aduce o nota personala unei camasi de acest fel si poate fi combinata si cu un cardigan dintr-un material subtire.

5. Modernizeaza-ti servieta. O servieta din piele moale si cu o structura mai putin clasica o sa conteze pentru intregul aspect.
                                                                                                                                                                                         
6. Alege mai multe tipuri de pantofi. Clasifica pereche cu siret poate fi inlocuita cu succes de o pereche de pantofi din piele intoarsa sau pantofi din piele cu un aspect casual.                                                                                                                                                                      

7. Nu exagera cu parfumul. Daca toata lumea din birou ghiceste cand urmeaza sa intram pe usa, doar dupa mirosul parfumului, inseamna ca purtam cam mult. Cele cu o nota lemnoasa sunt foarte potrivite pentru barbati.

Sursa foto:      barkersonline.co.nz
Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016