Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 secrete ale oamenilor fericiti

Tags: oameni fericiti, principiile fericirii, secretele fericirii, obiective, fericire

Fericirea este o alegere personala si constienta. Este un rezultat al faptului ca gandesti si traiesti intr-un anumit fel. Exista anumite principii care stau la baza fericirii, anumite obiceiuri pe care oamenii fericiti le cultiva.
Unii oameni sunt nefericiti. Altii sunt pe alocuri fericiti. Exista insa o categorie de oameni care sunt tot timpul fericiti. Cum reusesc acestia? Iata cele 7 principii care le determina fericirea.
 
1. Oamenii fericiti vad imaginea de ansamblu
Oamenii fericiti intrevad oportunitatile si nu se lasa orbiti de detalii. Pot vedea imaginea de ansamblu, isi stabilesc obeictive clare si se concentreaza asupra pasilor care ii vor conduce catre realizarea acestora. Astfel de oameni isi imagineaza in mod clar cum doresc sa arate viata lor. Iar viata lor devine o extensie a acestei viziuni, fericirea fiind determinata de modul in care aleg sa gandeasca in fiecare zi.
 
Oamenii fericiti sunt stapani pe gandurile lor si nu isi permit sa fie demoralizati de gandirea negativista, critica, plangacioasa.
 
2. Oamenii fericiti evolueaza in mod constant
Oamenii cu adevarat fericiti nu isi permit sa piarda vremea. Isi petrec timpul evoluand in mod constant, pe toate planurile. Se concentreaza asupra cresterii personale, isi imbunatatesc in mod constant talentele si aptitudinile, relatiile cu cei din jur, trasaturile de caracter si modul de gandire.
 
3. Oamenii fericiti iubesc viata
Si nu doar atat. Oamenii fericiti ii iubesc pe ceilalti si se accepta pe sine. Sunt cu adevarat pasionati de viata si dornici sa cunoasca, sa experimenteze si sa invete in mod constant. Au un scop in viata.
 
4. Oamenii fericiti isi exprima sentimentele si recunostinta
Oamenii fericiti se bucura de „nimicurile” pe care altii le trec cu vederea. Isi exprima recunostinta si nu se feresc sa isi exprime in mod sincer sentimentele, ideile si parerile. Stiu sa ierte si nu se tem sa isi arate latura mai sensibila, fiind siguri pe sine si pe sentimentele lor.
 
5. Oamenii fericiti stiu sa faca alegeri bune
Acestia isi aleg propriul drum in viata si aleg ce ganduri, comportamente, sperante si vise sa cultive. Nu isi schimba conceptiile in functie de circumstante sau de parerea majoritatii si nu isi lasa viata sa evolueze la voia intamplarii. Nu sunt victime ale circumstantelor si isi asuma responsabilitatea pentru toate faptele lor.
 
6. Oamenii fericiti actioneaza
Oamenii fericiti isi petrec timpul actionand. Nu stau deoparte, privind cum ceilalti isi traiesc vietile. Nu au timp pentru asa ceva. Sunt prea precupati de atingerea propriilor idealuri si obiective. Isi largesc aria de interese, muncesc din greu, experimenteaza si viziteaza locuri noi.
 
7. Oamenii fericiti accepta imperfectiunea
Oamenii fericiti ii accepta pe ceilalti asa cum sunt, incercand in acelasi timp sa ii motiveze si sa ii inspire. Se accepta si pe ei insisi, cu tot cu imperfectiuni. Sunt totusi hotarati sa se imbunatateasca in mod constant. Viata lor este un proiect de imbunatatire permanenta. Acestia nu pierd timpul regretand greselile din trecut, ci se concentreaza asupra crearii unui viitor mai bun.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016