Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce am invatat saptamana asta?

Tags: dezvoltare personala, vis, oportunitati, obstacol

De cate ori facem astfel de analize din care sa invatam mai multe lucruri despre noi la final de saptamana? Ce alegem sa lasam in urma inainte de a ne odihni mintea pentru doua zile? Cum stim ca incepand de maine vom fi mai buni decat am fost saptamana aceasta si vom face mai mult din ce ne-am propus si nu am reusit pana acum?
Uneori uitam de noi in incercarea de a gasi raspunsuri la intrebarile puse de alti oameni. In timp, doar intrebarile simple pe care ni le punem noua insine in mod periodic ne vor defini ca oameni. Ce vreau? Ce fel de om vreau sa fiu? Am procedat corect in aceasta situatie? Ce vreau sa schimb acum?
Ce am invatat saptamana asta? Viata ne surprinde clipa de clipa cu o multime de oportunitati, dar si cu nenumarate schimbari de directie. Daca nu suntem insa atentie la lucrurile bune pe care ni le ofera viata, riscam sa trecem pe langa ele si sa ratam evenimente care ne pot duce acolo unde ne dorim.

Poti descoperi ca ceea ce nu ti-ai imaginat vreodata se poate transforma in cea mai frumoasa realitate. Asa ca merita intotdeauna sa ne urmam visele si dorintele, fara sa uitam sa fim flexibili si sa avem o privire de ansamblu in loc de ochelari de cal.

Oportunitati se ivesc oricand, in orice moment, la orice varsta. Dar le vedem si le simtim abia atunci cand suntem deja hotarati sau pe drumul catre implinirea unui vis. Fiindca abia atunci o sa ni se para ca nimic nu ne e impotriva.

Ori de cate ori dam de un obstacol, o sa ne gandim imediat cum sa-l depasim. Nu o sa ne mai simtim coplesiti sau pedepsiti de viata, ci o sa vrem sa gasim solutii fiindca in spatele obstacolului, undeva unde poate inca nu putem vedea, se afla implinirea acelui vis.

Iar calatoria in sine este minunata fiindca depasirea obstacolelor se va impleti cu nenumarate reusite  care ne vor face oameni mai puternici, mai buni si mai fericiti.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016