Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu tatuajele la birou

Tags: dezvoltare personala, tatuaj, interviu, tabu

Etalarea unui tatuaj la munca poate fi un lucru bun pentru cariera. Poate daca este unul pe talpa piciorului si nu-ti scoti niciodata sosetele, zici tu. Dar ia gandeste-te, le-au facut vreun rau lui Johnny Depp sau lui Lady Gaga?
Dar ce te faci cand trebuie sa mergi al un interviu si au un tatuaj foarte vizibil?
 
PRO: Tatuajul te poate face memorabil. Intr-o era in care toti candidatii se imbraca bine si raspund cu usurinta si profesionalism la intrebari, poate ca un tatuaj te ajuta sa iesi in evidenta.
 
CONTRA: Un tatuaj te poate face memorabil si in categoria „asa nu”.
 
PRO: Poate trebuie sa-ti convingi angajatorul ca esti tanar si modern. Un tatuaj poate face asta pentru tine in anumite slujbe. Un tatuaj nu schimba cu nimic perceptia asupra ta daca lucrezi la o companie nou infiintata, daca esti artist grafic sau ai un job creativ in general. Adauga un factor de atractivitatea chiar.
 
CONTRA: In mintea unor oameni, tatuajul este asociat cu motociclistii si cu secvente din inchisoare ale filmelor vizionate.
 
Ca o concluzie, tatuajul este inca un tabu, asa ca, daca ai o slujba care implica relatia directa cu clientii, gandeste-te de doua ori inainte sa te tatuezi intr-un loc vizibil, care nu poate fi acoperit de haine sau de cureaua ceasului, de exemplu. 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016