Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iesi in evidenta la o intalnire de networking

Tags: management si marketing, networking, afacere, oportunitati, dezvoltare

Dovada ca nu haina il face pe om se regaseste si in cadrul unei astfel de intalniri de networking cand, desi prima impresie conteaza si aspectul general trebuie sa fie impecabil, personalitatea si cunostintele sunt asii din maneca.

Atunci cand procedam corect, networkingul ne ajuta sa ne dezvoltam afacerea si sa gasim noi oportunitati de crestere.

Iar printre strategiile care functioneaza cel mai bine se numara si cea care presupune sa nu facem nimic din ceea ce fac ceilalti, intelegand prin asta sa fim originali si sa gasim cai inspirate de a ne face observati in cadrul unui astfel de eveniment.

Daca suntem originali si nu ne temem sa ni se faca auzita vocea unica, vom reusi sa ne detasam de multime si sa ii facem pe alti oameni sa ne separe de concurenta. In felul acesta, la o noua oportunitate de afacere, se vor gandi mult mai usor la noi si vom fi printre primele optiuni.

Trebuie sa stim care sunt punctele slabe si punctele forte ale afacerii asa ca va trebui sa analizam aceste aspecte si din perspectiva altor oameni care ne privesc afacerea din afara. Acest lucru ne va ajuta sa imbunatatim trasaturile care au nevoie de astfel de ajustari si sa ne marim eforturile cand vine vorba de punctele forte.


Ne putem folosi cunostintele pentru a oferi solutii unor colegi de breasla si ne putem folosi de experienta pentru a ne oferi ajutorul in cadrul unui astfel de eveniment. O idee buna este sa acumulam cunostinte noi in ce priveste networkingul si eforturile pe care trebuie sa le depunem in aceasta privinta.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016