Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce intelegem gresit succesul si cum sa reusim in afaceri

Tags: succes afaceri, proiect

Se vorbeste foarte mult despre dezvoltarea afacerilor, insa prea putin despre dezvoltarea personala, despre ce putem face noi pentru noi si despre cum putem reusi prin fortele proprii intr-un context economic nu tocmai incurajator.

Cat de mult credeti ca depinde de voi sa reusiti? Fiindca acesta e un aspect pe care nu-l putem scapa din vedere. Totul depinde numai de modul in care alegem sa privim lucrurile si de cat de mult ne dorim sa investim in noi.

Dar pentru asta trebuie sa ne lasam deoparte fricile, ego-ul si orice altceva ne tine departe de visul nostru. Un vis pe care il puteti incepe acum. Nu maine, nu saptamana viitoare, ci acum.

Si fiindca totul tine de cum alegem sa privim lucrurile, trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca succesul nu se construieste peste noapte. Sa fim inarmati cu rabdare si sa fim pregatiti sa renuntam la ideea de confort.

Am amanat sa ies sa alerg in parc. Zi de zi, mi-am gasit tot felul de scuze, de la orele prea tarzii sau prea matinale, la cainii maidanezi sau la programul foarte incarcat. In loc sa gasesc scuze ar fi trebuit sa-mi spun ca aleg confortul in loc de autodepasirea propriilor limite. Dar asta nu suna ca si cum pe urma as putea sa fiu mandra de mine, nu-i asa?

Ceea ce vrem sa dezvoltam in jurul nostru ne are la baza pe noi insine. De la expresiile care ne spun sa ne ajutam pe noi ca sa-i putem ajuta pe altii pana la ideea ca nu putem schimba lumea daca nu ne schimbam noi mai intai.





Si nu e usor deloc sa vrem sa facem in fiecare zi ceva ce este exact in opozitie cu confortul. Insa succesul si confortul se exclud reciproc, iar reusita nu poate fi atinsa decat prin eforturi consistente.

Nu uitati ca CEEA CE FACETI IN FIECARE ZI ARE UN IMPACT MULT MAI MARE DECAT CEEA CE FACETI DIN CAND IN CAND.


Daca mergeti zi de zi la culcare cu gandul la proiectul acela pe care va temeti sa-l incepeti sau daca fiecare dimineata incepe cu regretul ca nici ieri n-ati facut nimic pentru a va indeplini visul, incepeti acum.

Va astept intrebarile in casuta de comentarii. Ce proiecte ati dori sa incepeti? Nu stiti care ar putea fi primul pas? Scrieti-mi si voi reveni cu recomandari despre cum puteti incepe. Si mai retineti un lucru care pe mine m-a ajutat sa-mi urmez visul:

PESTE CINCI ANI VA VETI BUCURA CA ATI INCEPUT ASTAZI.
 

Foto.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016