Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce nu ai succesul pe care l-ai putea avea

Tags: succes, constrangeri, creativitate, idei

Visezi cu ochii deschisi la un alt moment, la o alta versiune a ta, la un alt loc. Stii, cat se poate de clar, ca te-ai putea afla in cu totul si cu totul alta parte. Si, cu toate acestea, te regasesti mereu in acelasi loc, iar asta te face sa analizezi totul si mai mult si sa incerci sa descoperi ce nu functioneaza si ce face ca lucrurile sa nu se miste in directia dorita sau la viteza potrivita

Cel mai bine e ca niciodata sa nu dam vina pe factori din afara. Fiindca intotdeauna vom gasi scuze, lumea e plina de ele, ne sunt atat de la indemana incat ar trebui sa ni se faca frica. In schimb, sa gasim solutii si sa actionam cat mai repede. E mai greu, dar rezultatele sunt cele care ne duc acolo unde acum doar ne imaginam ca am putea fi.

Asadar, de ce nu suntem azi unde credem ca am putea fi?

1. Gandim mult, actionam putin.

Ne-am obisnuit sa gandim prea mult fara sa mai si actionam. Doar cu ideile noastre nu vom face nimic. Toata lumea are idei, insa diferenta apare atunci cand dupa idee urmeaza si actiunea. Singurul mod prin care iti poti transforma visele in realitate e actiunea. Nu te feri de provocari fiindca acestea te vor ajuta sa cresti. Daca astepti pana cand toate conditiile sunt perfecte, iti vei petrece viata asteptand.


2. Mintea ta, oricat de creativa, nu se concentreaza deloc.

Constrangerile stimuleaza partea productiva a mintii creative. Chiar daca in general se crede ca libertatea e cea care duce la creativitate, lipsurile au dus de multe ori la cele mai impresionante descoperiri si creatii. Libertatea totala face ca posibilitatile sa fie nelimitate, insa eforturile sunt atunci imprastiate si nedirectionate. Orice constrangere va fi o provocare si vei privi problema dintr-un unghi diferit.

3. Te concentrezi prea mult pe temeri si infrangeri.

Problemele tale sunt de fapt lucruri pe care le poti folosi pentru a deveni un om mai puternic. Nu renunta niciodata doar pentru ca, intr-un anumit moment, te simti infrant. Nu ai fost invins, viata nu e o competitie. Continua sa lucrezi si fii cea mai buna versiune a ta. Nu conteaza cat de mult iti ia sau cat de incet te misti atata vreme cat nu renunti la tine.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016