Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In Bucuresti s-a infiintat, de cateva luni, Institutul pentru Fericire

Tags: institutul pentru fericire, asociatia initiativa pentru fericire, afacere, antreprenoriatul social

Poate suna straniu si poate ca ridicam neincrezatori din sprancene la auzul acestui nume, insa in Bucuresti s-a infiintat Institutul pentru Fericire.


Dupa ce in 2012 echipa actuala a difuzat un documentar numit Happy Movie, cei care au dorit sa-l vada sau sa-l revada au fost atat de multi incat a fost pregatita o noua locatie care sa poata gazdui 200 de persoane.

Membrii Asociatiei Initiativa pentru Fericire si-au dat atunci seama ca se crease usor-usor o comunitate de oameni care isi doreau acelasi lucru: fericire. Din septembrie 2012 au reusit sa organizeze nenumarate discutii, in comunitati si licee, in mai multe orase din tara: Craiova, Ploiesti, Suceava, Baia Mare, Radauti, Iasi, Timisoara, Bucuresti, Ploiesti, Roman.

Din iunie 2013, descriu membrii proiectului, initiativa are si un loc al sau, numit Institutul pentru Fericire, cu sediul in Bucuresti.

Iata cum descriu acestia proiectul pe care il desfasoara in prezent:

Institutul pentru Fericire este locul de intalnire al oamenilor care vor sa descopere cum pot fi fericiti, vrem sa se creeze in jurul acestuia o comunitate de oameni autentici, cu o gandire pozitiva. Fie ca va doriti sa serviti o masa sanatoasp, sa va petreceti timpul cu prietenii relaxandu-va sau sa cititi carti despre fericire din biblioteca noastra, noi va asteptam oricand cu drag in locatia din Avrig 29.

Acestea sunt cateva dintre principiile dupa care se ghideaza asociatia:

    Fericirea se multiplica atunci cand este impartita, deci necesitatea unei comunitati este definitorie.

    Fericirea se bazeaza pe sanatate emotionala si fizica.

    Fericirea este o responsabilitate individuala.

    Fericirea se obtine din actiuni realizate in mod constant.


Pe 27 februarie Institutul va difuza documentarul "I am", regizat de  Tom Shadyac, cel care a regizat si "Ace Ventura", "Bruce Almighty", "Mincinosul Mincinosilor" ("Liar, Liar") sau "Profesorul Traznit" ("The Nutty Professor").

Difuzarea va fi urmata de o dezbatare, iar persoanele interesate pot afla mai multe pe pagina asociatiei. institut.ipf.ro

Aceasta este doar una dintre ideile de succes din antreprenoriatul social si dovedeste din nou ca putem gasi modalitati unice si productive prin care sa dezvoltam un proiect reusit pornind de la pasiunile noastre.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016