Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Putem fi siguri ca nu facem lucrurile mai grele decat sunt?

Tags: management si marketing, experienta, reusite, succes, vanzari, tehnici, strategii

Nu exista o reteta clara a succesului, iar un drum poate sa fie complet diferit fata de cel al unei afaceri similare. Exista nenumarate ocazii de a invata din reusitele, dar si din greselile pe care le fac altii.


Cum se face ca nu intotdeauna tragem concluzii din experientele altora si preferam sa experimentam totul pe propria piele?

De prea multe ori, cele mai simple metode din marketing ni se par prea facile pentru a fi eficiente asa ca ne chinuim sa reinventam roata.

Reevaluam situatia, o imbunatatim si facem ca ceea ce era simplu la inceput sa devina complicat.
Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac antreprenorii sau managerii este sa nu asculte de cei cu mai multa experienta in domeniu. Dintr-un motiv sau altul, suntem convinsi ca noi stim mai bine. Experienta invinge insa orice cantitate de studii sau diplome, iar cele mai bune rezultate sunt aduse numai de o combinatie a celor doua sau de recuoasterea faptului ca putem invata de la cei care au mai multa vechime in domeniu.

In marketing exista nenumarate tehnici de vanzari care functioneaza foarte bine. Iar specialistii in domeniu nu incearca sa aplice ceva mai complicat fiindca stiu ca acestea sunt eficiente, atat din proprie experienta, cat si din a altora.

Cand dam peste tehnici si strategii despre care am mai auzit, nu ar trebui sa le dam la o parte si sa ne propunem sa reconstruim un drum pe care deja l-au pavat si consolidat altii. Cei care au cu adevarat succes si reusesc sa se bucure de vanzari crescute sunt cei care invata din povestile de succes ale altor oameni si care nu uita ca, adesea, cele mai bune idei au cel mai mare impact.

Ce lectie simpla ati invatat de la un antreprenor cu experienta si care v-a ajutat sa va construiti propria poveste de succes? Ce sfat v-a ajutat pana acum in ceea ce ati realizat sau incercati sa realizati zi de zi?

Sursa originala aici.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016