Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Suntem ceea ce gandim. Devenim ceea ce credem ca putem fi

Tags: dezvoltare personala, incredere, gandire negativa, probleme

Din ce in ce mai mult cred ca orice decizie pe care ne ambitionam sa o luam ne duce si mai aproape de ceea ce ne dorim. Cred cu tarie ca atata vreme cat nu ne lasam prada emotiilor si nu lasam balanta sa atarne in favoarea deznadejdii, vom reusi sa vedem ca nu destinatia finala conteaza, ci calatoria in sine.
Iar zi de zi trebuie sa descoperim ceea ce ne poate face fericiti pe termen lung. Daca in fiecare zi punem pasiune in ceea ce facem, daca in fiecare zi ne depasim limitele si invatam sa ne oferim mai multa iubire decat in ziua precedenta, totul in jurul nostru se va schimba.

Oamenii in jurul nostru ne pot influenta in bine sau in rau asa ca e bine sa privim cu atentie la cum arata viata noastra din acest punct de vedere. Daca toate conversatiile noastre sunt cu prieteni sau oameni care au intotdeauna probleme, chiar si atunci cand le oferim solutii, o sa ne fie greu, daca nu chiar imposibil, sa fim noi singurii care sa vada jumatatea plina a paharului.

Energia noastra si dorinta de a face lucruri se vor ripisi in timp ce vom incerca sa cautam solutii la infinit pentru oameni care aleg sa nu vada nicio cale de iesire. In plus, vom incepe sa credem si noi ca, intr-adevar, problema respectiva nu se poate rezolva si vom adopta treptat o gandire negativa.

La polul opus, oamenii care sunt fericiti sunt cei care fac ceea ce le place si cei care zi de zi isi construiesc visul si stiu sa se bucure de fiecare moment. Sunt oameni care ii incurajeaza pe ceilalti si oameni care ii ajuta sa creasca oferindu-le sprijin constant, in masura in care pot face asta prin forte proprii.

Uneori, chiar si un simplu telefon sau o recomandare pot face minuni si pot schimba intreg destinul unui om. Sa ajutam, asadar, chiar daca ni se pare ca e facem prea putin. Aceste gesturi au intotdeauna un efect si ne vor ajuta sa devenim mult mai increzatori in ceea ce putem face atat pentru noi, cat si pentru ceilalti.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.64 din 5 - 7 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016