Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei temeri pe care trebuie sa le depasesti ca sa nu regreti mai tarziu

Tags: dezvoltare personala, temeri, dezamagirile, greutati, aptitudinile

Regretele pe care le purtam cu noi de-a lungul timpului sunt cele care ne vor rani cel mai mult. Nu incercarile esuate, nu respingerile, nu dezamagirile ca lucrurile nu au iesit cum am vrut noi ne vor ramane in amintire, ci toate lucrurile pe care nu le-am incercat fiindca ne-a fost frica.
Vom continua sa traim cu acel "Ce-ar fi fost daca...?" si credeti-ma ca e mult mai bine sa indraznim si sa ne asumam incercarile si esecurile. Iata astfel cateva temeri pe care trebuie sa le depasim, pentru noi si nimeni altcineva:

1. Frica de a iesi in evidenta.

Ne temem ca am putea avea prea multe de demonstrat asa ca atunci ne comportam exact pe dos. Ne e frica de propriul potential asa ca il ascundem cat mai adanc. Si reusim sa stralucim tocmai atunci cand aratam lunii cine putem fi cu adevarat si lucrurile de care suntem capabili. Atunci cand nu credem ca putem face un lucru, e din cauza ca nu punem suficient pret pe propria persoana.

Am fost nascuti sa traim din plin si nu trebuie sa ne temem vreodata de potentialul pe care il avem.


2. Teama de a nu fi inca suficienti de buni.

Nu vom fi niciodata pregatiti pentru visele noastre si nu vom avea niciodata garantia unui context optim. Nu o sa ne simtim niciodata gata de drum fiindca in fiecare zi crestem, invatam o noua lectie si ne dezvoltam aptitudinile. Nu exista om care sa nu aiba temeri, iar increderea inseamna sa stim ca trebuie sa traim cu astfel de nesigurante, ca nu avem cum sa stim ce ne rezerva viitorul, dar ca trebuie sa credem in mai bine. Cum am proceda daca azi am decide ca avem tot ce ne trebuie sau ca suntem destul de pregatiti pentru a trece la fapte? Am actiona, iar pasii nostri ne-ar duce din ce in ce mai departe, pana cand ne-am indeplini visul.

3. Teama de greutatile din fiecare zi.

Uneori trecem prin momente grele in viata. Dar nu trebuie sa uitam ca viata are frumusetea ei si ca un moment greu nu inseamna ca totul e pierdut. Totul se rezuma la cum alegem sa privim lucrurile, asa ca de multe ori e bine sa ne fortam si sa reusim sa trecem prin perioadele mai grele pentru ca timpul sa fie din nou de partea noastra.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016