Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vei ajunge acolo unde iti doresti atata vreme cat nu renunti

Tags: intelepciune, obiective, fericire, succes

Am un prieten foarte bun care iese la alergat in fiecare seara. Ii admir atat determinarea, cat si bucuria pe care o simte odata cu aceasta activitate. Ori de cate ori intalnesc un astfel de om, nu pot decat sa ma bucur ca am inca un exemplu in viata mea si un om care ma poate influenta in bine.
Intelepciunea vine cu varsta, dar numai daca ne-o dorim si o cautam. Si creste atunci cand incepem sa ne construim ca oameni, cand intelegem ca trebuie sa investim in noi timp pentru a culege informatii, pentru a invata lucruri noi. La o astfel de intelepciune se adauga cea acumulata din experienta de viata.

Tocmai de aceea, una dintre regulile esentiale e sa iesim din zona de confort. Modul in care vom reusi sa ne controlam temerile determina cine devenim si unde ajungem in viata. Chiar daca frica ne poate coplesi uneori, e bine sa ne amintim ca nu e atat de puternica pe cat pare si ca noi detinem, in realitate, controlul. Si, din fericire, pe masura ce ne depasim mai multe frici, pe atat mai puternici devenim si ceea ce facem ni se pare mai usor.

Intotdeauna ne indreptam catre ceva, insa nu trebuie sa facem din fericire o destinatie. Ca si succesul, fericirea este o stare de spirit care are la baza decizii permanente in aceasta directie. Alegi sa te trezesti bine dispus, alegi sa crezi in oportunitatile pe care ti le ofera fiecare noua zi si alegi sa gasesti solutii in situatiile in care ai putea sa te lasi coplesit de deznadejde.

Obiectivele nu trebuie sa lipseasca din viata noastra, insa acestea nu trebuie sa fie prilej de nefericire, ci ocazia care ne lipseste pentru a creste, pentru a excela in ceea ce facem si pentru a ajunge, in cele din urma, acolo unde ne dorim.

Intelepciunea ne ofera si rabdarea de care avem nevoie cand pornim pe un drum numai al nostru. Vei ajunge acolo unde iti doresti atata vreme cat nu renunti. Aminteste-ti ca nu a zis nimeni ca o sa fie usor. Daca ar fi asa de usor, cei mai multi oameni ar face acelasi lucru. Obstacolele sunt metode prin care viata ne pregateste pentru momentul in care obiectivul nostru va fi atins si prin care se face diferenta intre cei care isi doresc foarte mult un lucru si cei care doar traiesc cu impresia ca isi doresc acel ceva.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016