Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 job-uri pentru cei care vor sa lucreze la domiciliu!

Tags: servicii seo, job-uri acasa, job acasa, joburi la domiciliu, joburi acasa

Vrei sa lucrezi la domiciliu? Vrei sa fii propriul tau sef si sa muncesti conform programului care ti se potriveste cel mai bine? Ai nevoie de libertate de miscare, de cat mai mult spatiu si de confort deplin? Noi avem si job-urile perfecte pentru tine! Tu vino cu experienta de lucru, motivatia si entuziasm din plin!
Iata si cele 6 job-uri potrivite pentru cei care doresc sa munceasca de acasa:

1. Servicii de grafica publicitara
- Aici discutam despre carti de vizita, flyere, brosuri, carti si reviste, colaje si postere, agende si nu numai. Ne trebuie un calculator performant, soft de editare foto, experienta in domeniu, un portofoliu in care sa includem cele mai importante lucrari si o prezenta online care sa ne ajute sa atragem cat mai multi clienti.

2. Copywriting
Munca de copywriting este si ea extrem de interesanta pentru multi dintre noi, mai ales pentru cei cu experienta in domeniu si cu pasiune pentru domeniul publicitatii si marketing-ului. Si acest job poate sa fie indeplinit de acasa.

3. Editare de continut online. Redactam continut pentru reviste si publicatii online si acest job ne poate aduce sume destul de mari de bani. Desigur, ideal este sa avem cursuri de jurnalism, insa se poate si fara, mai ales atunci cand avem talent la scris si pasiune pentru acest domeniu de viitor.

4. Confectionare de bijuterii, decoratiuni, invitatii handmade, jucarii unicat si nu numai. Iata inca un job care ne poate ajuta sa ne rotunjm veniturile pentru inceput. In timp, odata ce vom putea mari nivelul de productie, vom putea confectiona produse pe care sa le vindem prin intermediul unui magazin online personal.

5. Comert online. Aici exista mai multe situatii. Putem sa avem un magazin online personal, sa vindem prin intermediul altor magazine online, pe eBay, Okazii, Amazon si nu numai. Optiuni sunt numeroase atunci cand vrem sa ne specializam in domeniul comertului online.

6. Servicii SEO. Strategiile SEO ne ajuta pe toti cei cu prezente online sa obtinem locuri cat mai bune in cadrul motoarelor de cautare. Cu informatiile specializate de rigoare, cu experienta de lucru esentiala, cu un calculator performant si un portofoliu solid in online, lucrurile pot prinde contur clar.


sursa foto: www.sxc.hu




 
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016