Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce aceste metode in relatia cu clientii sunt cele mai bune

Tags: management si marketing, networking, relatii clienti, diplomatie

Nu este usor sa mentii o relatie cu un client important si este cu atat mai dificil sa reusesti sa gestionezi cu succes relatii cu zece clienti la fel de importanti. Fiindca a-l situa doar pe unul pe primul loc inseamna, din start, a-i plasa pe ceilalti pe locuri care nu le vor face placere.
Trebuie, asadar, sa mentii un echilibru in tot acest sistem complex de relationare si de comunicare. Uneori insa pierdem si clienti, pierdem si bani, si proiecte. Iar o curatenie in aceasta directie devine cu atat mai necesara. Strangem din dinti, platim ce e de platit si continuam sa ne concentram asupra relatiilor actuale cu ceilaltie clienti.

Proiectele pe care le avem cu acestia trebuie sa isi pastreze aceeasi directie asa ca este important sa ne intalnim in mod periodic cu persoanele respective, fara a incarca insa agenda prea mult cu aceste intalniri.

Cand vine vorba de e-mail marketing si de comunicarea externa, sa nu uitam ca suntem in continuare insotiti de o eticheta pe care nu avem voie sa o dam jos. Tot ceea ce facem sau spunem trebuie sa reflecte aceleasi valori pe care le promovam.

Atunci cand nu reusim sa avem rezultatele dorite, e intotdeauna bine sa comunicam in mod sincer modul in care s-a ajuns in acel punct. Chiar daca vina apartine celeilalte parti, e intotdeauna bine sa ne pastram diplomatia si sa dam dovada de o eticheta impecabila in afaceri.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016